reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Jutka ja nawet liczyłam,ze mogę mieć bliźniaki, bo u mnie w rodzinie ich masa. A ponoć dziedziczenie w 90% jest w lini męskiej, więc raczej szukajcie przypadków u Twojego małża :tak:
No właśnie u mojego męża również ich nie było! Ale długo staraliśmy się o dzidzię i ja się leczyłam, więc może byc, że to jest skutek leków które brałam:tak:

reklama
No to masz odpowiedź, teraz dużo bliźniaczków się rodzi właśnie w wyniku leczenia :tak:a nie dziedziczenia! Ja mimo, że o Patryka starałam się długo, to nie brałam leków bo to była raczej psychiczna przeszkoda. A teraz dwa cykle i jest fasolina :-D

U Mojego Partnera jest jeden przypadek bliźniąt (jego mama ma siostrę bliźniaczkę), ale wątpię byśmy mieli akurat bliźniaki:) Choć kto tam wie:)
Ja czuję się ogólnie dobrze. Prócz powiększających się piersi i bolących dziennie to nic mi nie jest:) Albo to przede mną albo to zależy od psychiki - gdzieś czytałam, że jak się bardzo pragnęło dziecka to te objawy albo zanikają albo są słabiutkie. Okaże się w ''praniu'':)
Wczoraj wrąbałam całą tabliczkę czekolady mlecznej:O Ot, taki smaczek:D

A my "odpoczywaliśmy" kilka miesięcy, bo już wariowaliśmy, że ciągle na teście 1 kreska i dopiero w marcu postanowliśmy wznowic starania:tak: I co, pierwszy cykl i mamy dwie fasolki:-)

Georgina - nom... powiedzmy:-pTrochę się obawiam czy poradzimy sobie z dwoma maluchami, ale jestem szczęśliwa!:-)Nie każdy dostaje taki dar:happy2:

:-) gratulacje dla PODWÓJNYCH FASOLEK!! !! !! Ja swoją widziałam i wiem, że jest jedna hehe, w piątek trzecia fotka z usg będzie :tak: Odezwę się w piątek. Pozdrawiam Was wszystkie! Buźka!

A ja za tydzień będę już po USG:) Mam małego stresa bo to pierwsze USG będzie, ale jestem dobrej myśli, musi być OK!! I na pewno się pochwalę moją Kruszyneczką:)

Jutka a co masz sobie nie poradzić hm? Nawet tak nie myśl:)

reklama
Jutka GRATULACJE i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie napiszę, że nie zazdroszczę, bo zazdroszczę :-) Będzie cudownie, zobaczysz, nie ma się czego bać. Oszczędzaj się teraz bo nie jest lekko być w ciąży z bliźniakami, a nosić pod serduszkiem musisz ich do grudnia. Powodzenia

Do góry