a co do mdłości to ja mam wieczorem jakoś na odwród za to do 18 obrzeram sie i w ciągu 1 miesiaca przytyłam 3 kg troche dużo
witam w klubie, mam tak samo i 3 kg na plusie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do mdłości to ja mam wieczorem jakoś na odwród za to do 18 obrzeram sie i w ciągu 1 miesiaca przytyłam 3 kg troche dużo
A album na brzuszki też będzie? Czy tu będziemy wklejać?
A ja myslalam, ze tylko bliznieta wystepujace w linii zenskiej zwiekszaja szanse... Musze o tym poczytac... bo tak wlasnie latami slyszalam od rodzinkiJutka ja nawet liczyłam,ze mogę mieć bliźniaki, bo u mnie w rodzinie ich masa. A ponoć dziedziczenie w 90% jest w lini męskiej, więc raczej szukajcie przypadków u Twojego małża
Dokladnie mam to samo.Mam wiec nadzieje, ze bede w stanie pracowac do samego konca... w domu bym w leb dostala;-)Dziewczynki bedzie dobrze w pracy nie jest tak zle!! Ja sie ciesze, że nie leze w domu bo bym chyba urodzila po tyg I niewiem czy to mnie jeszcze nie dopadło czy to siła woli ale jakchodze do pracy to sie trzymie ale przychodze do domu albo mam wolny dzien to widze swiat z horyzontu kanapy :-)
Super pomysl! Wklejamy wiec tam rowniez poprzednie fotki z USG?Fajnie by bylo miec cale historie od poczatkuDziewczyny nowy wątek założyłam - ALBUM, żeby porzadek zrobić, proponuję, żeby tam wklejać zdjęcia naszych Fasolek
Jejku 2 czerwca moje malenstwo bedzie juz ssalo swoj paluszek...
maarta ty wracasz do pracy, a ja właśnie dziś nie poszłam gardło mnie trochę boli, nerki nadal w średnim stanie, no i od wczoraj ból głowy i okazało się, że podwyższone ciśnienie. Tak się wszystko nałożyło, do tego problemy rodzinne i sporo stresu no i muszę wyprosić zwolnienie choć na tydzień ;-)