reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
jolka - super, to po porodzie pewnie odrazu figurka wróciła do normy :-)

Dobranoc Dziewczyny,

Spokojnej nocki i Kolorowych

dzień dobry :happy: witam z rana wszytskie mamusie, :) wczoraj widze temat o upławach, ja tez mam od samego poczatku i bóle tylko ze dłuzsze niz 30 sek i biore nospe ale lekarz mi powiedział max 3 na dobe ale lepiej brac niż przetrzymywać bule. :-D:-D:-D
Jolka jak ty to zrobiłaś, ehh , tez bym tak chciała :):p

Czesc mamusie!
Jestem u Was nowa i strasznie milo sie czyta wszystkie posty,to wspaniale jak jestesmy dzieki "fasoleczkom" szczesliwe.
Wszystkim dziewczynkom gratuluje i przesylam duzo sloneczka,oby najblizsze 9 miesiecy byly cudownie lekkie i bardzo radosne!

Hej hej! - Miło, że dołączyłaś - podglądałam czasem Twojego bloga ;-)
Inne dziewczyny też witam cieplutko. Siadam tymczasem nadrabiać zaległości czytelnicze z dwóch dni.:-)

cześć

jolka no to jestem w szoku......:szok::szok::szok:

miłego dnia......:-)
Mam pierwsze mdłości za sobą, na 18 idę do gina- zobaczymy czy wszystko ok.....:nerd:

hej :)

Musze przyznac ze mam wielki szacunekndla wszystkich mama ktore lezaly podczas ciazy - ja leze 3 dzien i juz mam dosc - trzymam sie tylko dzieki mysli ze moze to pomoze.
dzisiaj tez czysciutko ale brzuch nadal mnie boli i 2razy mnie zemdlilo.

pa ;)

Hej Mamuśki!:happy:

Super, że istnieje takie forum. Chciałabym do niego dołączyc, bo również spodziewam się dzidziusia, a poród 20 grudnia:-)

Długo się staraliśmy o naszą dzidzię, więc możecie sobie wyobrazic jaka jestem teraz szczęśliwa!
Mięliśmy małe przejścia z bólem brzucha, ale naszczęście lekarz powiedział, że wszystko jest Ok i to tylko kolki...uff...

Już się nie mogę doczekac kiedy zobaczę maleństwo na USG, hmm moją fasolkę:-)

reklama
Dzień dobry :-)

Pogoda piękna, weekend za pasem, aż chce się żyć :-)

Poleżeć w ciąży to bym mogła ale góra 2-3dni :-p ja zawsze w ruchu i obydwie ciąże praktycznie w biegu;-) może dlatego miałam taki mały przyrost wagi :-p

Do góry