reklama
Mój gin wyjeżdża na jakąś konferencję i nie będzie go 10 dni, więc powiedział, że lepiej tą podjęzykową, tym bardziej, że miałam plamienie. Biorę po 2 tabletki rano i wieczorem. Próbuję znaleźć ten drugi wątek (pogaduchy) i jak mi się to uda, to naskrobię cośtam
cześć
Gumi$ spokojnie wszystko się ułoży, każda z nas ma teraz raz lepsze raz gorsze dni. A ciąża no cóż, odmienia całe nasze życie ;-)
Mala Jedza super fotka ;-)
Magdas, maarta100 więc grzecznie leżcie i nabierajcie sił ;-)
A mi pierwszy raz od kilku dni nie kręci się w głowie ;-)
Pogoda jest bajeczna ;-)
Gumi$ spokojnie wszystko się ułoży, każda z nas ma teraz raz lepsze raz gorsze dni. A ciąża no cóż, odmienia całe nasze życie ;-)
Mala Jedza super fotka ;-)
Magdas, maarta100 więc grzecznie leżcie i nabierajcie sił ;-)
A mi pierwszy raz od kilku dni nie kręci się w głowie ;-)
Pogoda jest bajeczna ;-)
Monika222
Grudniowa Mamusia
Czesc dziewczyny u mnie dziś od rana bardzo ładna pogoda. dzis po południu jade do gina na usg. :-)
Ja zrobułam tylko 2 testy ( jeden 1 kwietnia a drugi 2 kwietnia i popołudiu pojechałam do lekarza.):-).
Jak narazie nie dopadły mnie jeszcze mdłości, ale jeszcze wszystko jest mozliwe. Stokrotka ciesze sie ze juz szystko dobrze u ciebie.
Malajedzia fajnieze juz bicie serduszka gratulacje
Witam nowe mamusie:-):-):-)
Ja zrobułam tylko 2 testy ( jeden 1 kwietnia a drugi 2 kwietnia i popołudiu pojechałam do lekarza.):-).
Jak narazie nie dopadły mnie jeszcze mdłości, ale jeszcze wszystko jest mozliwe. Stokrotka ciesze sie ze juz szystko dobrze u ciebie.
Malajedzia fajnieze juz bicie serduszka gratulacje
Witam nowe mamusie:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Gdyby nie praca, mdliloby mnie bardziej...) Wczoraj wzielam opieke na syna (angina...brrrr) i caly dzien przelezalam jak chora. Przy okazji kurowania starszego oczywiscie. Praca mobilizuje, choc tak naprawde tej pracy w pracy niewiele ostatnio...
Piszecie tu o testach... a ja w ogole nie zrbilam... i tak wiedzialam, ze sie udalo!)
I do lekarza pierwszy raz w tej ciazy ide 4 maja...
I rodzinie jeszcze nic a nic ani w pracy... W maju powiem)
Ale przy pierwszej ciazy to byly emocje...)
Piszecie tu o testach... a ja w ogole nie zrbilam... i tak wiedzialam, ze sie udalo!)
I do lekarza pierwszy raz w tej ciazy ide 4 maja...
I rodzinie jeszcze nic a nic ani w pracy... W maju powiem)
Ale przy pierwszej ciazy to byly emocje...)
reklama
ja na razie mam luzy na uczelni, ale prace pisać trzeba tak czy siak, czy to zaliczeniowe czy magisterską A w pracy mąż radzi sobie ostatnio sam, jak się lepiej czułam to pilnowałam tych par, które już dobrze tańczą i nie musiałam uczyć ich kroków, tylko poprawiać takie drobnostki A początkujących zrzuciłam na Krzysia hehe ;P