reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

teraz, gdy już się przyzwyczaiłam do myśli, że będzie córeńka, trochę chyba byłoby mi żal :-D ale nic nie poradzę, że od samego początku miałam czuja na chłopaka.

gorąca czekolada, marcepanowa, mniam :blink:
ja mimo tego że pragnę dziewczynki też od początku mam wrażenie ze to boy..
ale z drugiej strony.. nie chce taty skopać.. a żeby chłopak taki nieśmiały był?:-D:-D:-D

reklama
niech będzie ta córeczka, bo mam już dla niej męża :-D
przyjaciółka wyszła za Kangurka, mieszkają w Australii obecnie a w czerwcu urodziła synka.
a oto ten przystojniak, Kai (aka cheeky monkey :-D):

44f861264f.jpeg

Anoola to uważaj bo ja też mam podobno córe w brzusiu - ale moja ginekolog pytajnik przy płci postawiła bo twierdzi że gdy jest dziewczynka to zawsze z niej moze chłopczyk wyjść ;-)

ten u ktorego robilam usg 3d byl na 100% pewien ze to dziewczynka ... ogladalismy z roznych stron i juz by bylo widac jak by tam cos innego dyndalo :)

no u mnie dziewczynka na 99% bo się nawet rozkraczyła ostatnio i nic nie było między nóżkami, ale lekarz powiedział, że zawsze ten 1% szansy istnieje, że jajeczka się schowały :-D
mam nadzieję, że 8 września też zobaczę pipkę :-D

Ja mam 2 razy potwierdzone, że na 100% dziewczynka, ale by było gdybym urodziła chłopca:D Ale żal by był, zbyt mocno się wczułam już w rolę mamusi Martynki:D

Ja to bym się dopiero zdziwiła jakby Alanek został Zuzią :-D
No chociaż lepiej jakby dziewczynka nosiła niebieskie śpioszki, niż gdyby chłopiec miał nosić różowe:szok:
W końcu nasze prababki uważały niebieski kolor odpowiedni dla dziewczynki( kolor Maryjny) i ubierano dziewczynki na niebiesko hehe..No to się poprzewracało w naszych czasach:-D

reklama
Ja mam 2 razy potwierdzone, że na 100% dziewczynka, ale by było gdybym urodziła chłopca:D Ale żal by był, zbyt mocno się wczułam już w rolę mamusi Martynki:D

ja już tak przywykłam do myśli, że będzie księżniczka, że chyba bym ciężki szok przeżyła, gdyby było inaczej.

Do góry