reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No nie martwic sie ja tez czytalam ze u osob odwodnionych mocz ma ciemna barwe nawet przechodzaca w braz mysle ze jak popijesz tej wody czystej 8-9 szklanek dziennie to mocz wroci do normy.
Moja dzidzia tez ma byc dziewczynka ale na 1 % gin stwierdzil ze moze byc chlopiec bo miala pepowine miedzy nozkami i stwierdzil ze moze gdzies sie siusiak zgniotl hiih ale ja juz mysle o dziewczynce jak ja ubiore w malutka sukieniusie hihi

reklama
mysle nad tym by dzisiaj załozyc seksowną bielizne a potem pogadac z bartkiem o wyburzeniu sciany ;D i zrobieniu miejsca na tyle zeby pralka weszła ;D

Pomysl genialny:tak:mam nadzieje ze wejdzie:-D

wolę to pierwsze..
szczerze powiem że coraz częściej myślę że jedno dziecko mi wystarczy..
to dopiero ponad połowa ciąży a ja już mam dość.. więc co będzie później ;|
ale cóż.. nigdy nie mów nigdy..

Ja powiem wam ze moglabym w ciazy chodzic caly czas:tak:podoba mi sie ten czas tylko najgorsze to wychowywanie tych urwisow:-)az czasami mam dosc.

Ja chcę w ciąży chodzić tyle ile przed nią, ale nie mogę:-( Od razu mi nogi puchną, albo łapia mnie skurcze i bóle w podbrzuszu:baffled:
Okropny ból - muszę dużo leżeć, ale i trochę chodzić - byle z umiarem.

Cześć Laseczki!
Anoola-urosept sobie kup i bierz codziennie po 2-4 tabletki i wszystko przejdzie-jest dobry, bez recepty i można w ciąży brać (60 tabletek ok 12 zł).
Dzisiaj była u mnie pierwszy raz babcia i bardzo podobało jej się mieszkanko nie mówiąc już o moim mężu który ją oczarował-ten to zawsze wie komu w tyłek włazić:-):-)
dzisiaj już nie mam siły Was doczytywać
po wczorajszeje wizycie ważę 1 kg więcej:-D i mam 3 cm większy brzuch:tak:
uciekam spać bo ledwo żyję;-)

Ja chcę w ciąży chodzić tyle ile przed nią, ale nie mogę:-( Od razu mi nogi puchną, albo łapia mnie skurcze i bóle w podbrzuszu:baffled:
Okropny ból - muszę dużo leżeć, ale i trochę chodzić - byle z umiarem.

Ja tam śmigam póki co tylko jak za dużo autem jeżdżę to mi prawa noga drentwieje i skurcze łapią:baffled:

No ja poki co tez chodze sporo autem jezdze tylko jak jest moj facet bo zdalam prawko miesiac temu i mam cykora:)

ja zdałam 29.07 odebrałam 11.08 w poniedziałek a w piątek pojechałam do Gubina:-)
jak tylko wyszłam z wydziału komunikacji to mąż wsadził mnie w auto i kazał do Gorzowa jechać i powiem Ci szczerze,że już się nie boję sama jeździć ale na początku miałam sporego cykora-szczególnie w mieście i na parkingach:-D:-D

ja zdałam 29.07 odebrałam 11.08 w poniedziałek a w piątek pojechałam do Gubina:-)
jak tylko wyszłam z wydziału komunikacji to mąż wsadził mnie w auto i kazał do Gorzowa jechać i powiem Ci szczerze,że już się nie boję sama jeździć ale na początku miałam sporego cykora-szczególnie w mieście i na parkingach:-D:-D

auto trzeba oswoic :D wszystko przyjdzie z czasem tylko spokojnie |:D

reklama
Do góry