reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ja to bym się dopiero zdziwiła jakby Alanek został Zuzią :-D
No chociaż lepiej jakby dziewczynka nosiła niebieskie śpioszki, niż gdyby chłopiec miał nosić różowe:szok:
W końcu nasze prababki uważały niebieski kolor odpowiedni dla dziewczynki( kolor Maryjny) i ubierano dziewczynki na niebiesko hehe..No to się poprzewracało w naszych czasach:-D

ekhm. ja mam troszkę niebieskich ciuszków... dzięki mojej błędnej (chyba) intuicji.

reklama
Jak dziś zamawialismy meble do pokoju, to wzieliśmy taką wąską komodę z systemu, żeby postawić ją koło łóżeczka...nie brałam takiej typowo dziecięcej.

;o
mam problem.. jak zwykle.. ;|
właśnie byłam siusiu.. i co zauwazylam..
że mam dziwny kolor moczu.. taki nawet przechodzący w brąz ;|
może po tym że tak ostatnio wymiotowałam...i jestem odwodniona.. bo duzo spałam.. zamiast pić..

się wystraszyłam .. nie na żarty.. !!

Wypij coś koniecznie i może pojedź sprawdzić, czy wszystko ok? ja pojechalam do szpitala nawet jak miałam raz upławy z lekko czerwonym zabarwieniem - lepiej wiedzieć czy wszystko dobrze, niz martwic się na zapas

;o
mam problem.. jak zwykle.. ;|
właśnie byłam siusiu.. i co zauwazylam..
że mam dziwny kolor moczu.. taki nawet przechodzący w brąz ;|
może po tym że tak ostatnio wymiotowałam...i jestem odwodniona.. bo duzo spałam.. zamiast pić..

się wystraszyłam .. nie na żarty.. !!

walnij z rana na badania ... 5 zeta i wyjdzie ci czy cos jest nie tak ... nie ma co sie na zapas przejmowac ... mialas infekcje to i moglo sie cos poprzestawiac :) ale pic nie zawadzi !

Wypij coś koniecznie i może pojedź sprawdzić, czy wszystko ok? ja pojechalam do szpitala nawet jak miałam raz upławy z lekko czerwonym zabarwieniem - lepiej wiedzieć czy wszystko dobrze, niz martwic się na zapas
piję cały czas...
walnij z rana na badania ... 5 zeta i wyjdzie ci czy cos jest nie tak ... nie ma co sie na zapas przejmowac ... mialas infekcje to i moglo sie cos poprzestawiac :) ale pic nie zawadzi !
ooo chyba sie wybiorę...
bo serio w zyciu tak nie miałam..
a czuje sie wyjątkowo dobrze więc moze t nic takiego..

Nie opijaj sie tylko za bardzo i siusiaj dużo.
A na badania się wybierz, bo wszystkie dziwne objawy w ciąży mogą być niekorzystne dla dziecka.
Ale wszystko będzie dobrze;-) Nie martw sie, bo to pogorszy tylko wszystko, a i dzidzia wyczuje to.
zrelaksuj się

reklama
Nie opijaj sie tylko za bardzo i siusiaj dużo.
A na badania się wybierz, bo wszystkie dziwne objawy w ciąży mogą być niekorzystne dla dziecka.
Ale wszystko będzie dobrze;-) Nie martw sie, bo to pogorszy tylko wszystko, a i dzidzia wyczuje to.
zrelaksuj się
postaram się jakoś zrelaksować..
wszystko dla dzidzi.. ;)

Do góry