reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Byłam u dentysty - ostatnia plomba założona i z głowy mam dentystę :-) powiedzial, że szystko wyleczone i ząbki zdrowe (miałam tylko dwie dziurki). A muszę powiedzieć, że moja pierwsza w zyciu wizyta u dentysty była w tym roku:sorry2:

ja już mam dość malutkich ciuszków na kilka dni :-D wczoraj na siedząco prasowałam całą stertę. musiałam wszystko z komody wynieść do innej szafy :-D także Kalinka ma już swoją dość dużą garderobę.
najlepszy był wczoraj mój Krzysiek, kupił Niuni prezent - białą bluzeczkę z napisem I love my daddy :-D buzia mu się cieszyła jak u dziecka, powiedział, że będzie malutka chodziła tylko w tej bluzeczce. troszkę mu uśmiech zszedł jak powiedziałam, że ta bluzka jest na roczne dziecko :-D jeszcze chyba nie ma wyobrażenia jak mała będzie nasza córeczka z początku.
Hehe, dobre:-D

Byłam u dentysty - ostatnia plomba założona i z głowy mam dentystę :-) powiedzial, że szystko wyleczone i ząbki zdrowe (miałam tylko dwie dziurki). A muszę powiedzieć, że moja pierwsza w zyciu wizyta u dentysty była w tym roku:sorry2:
O Boże! To cud, że tak szybko wszystko wyleczyłaś hehe:-)

masz mocne zęby, ciesz się :-D ja też na swoje nie narzekam, co nie pójdę na kontrolę to wychodzę po 5 minutach, bo wszystko ok. ostatnie plombowanie miałam jakieś 4 lata temu.

No lekarz był w szoku na początku:-D Jak sie dowiedział, że jest moim 'pierwszym' dentystą w życiu:-D:-D

teraz mi drugi ząb mądrości rośnie:-D akurat w ciąży hehehe...

Wiele osób mi mówi, że będę miała dużą córcię skoro teraz mam duży brzuszek. Mam nadzieję, że gigantem nie będzie;) Ale ja i tak uważam, że co ma brzuszek do wagi i wielkości dziecka. Znajoma mamy miała maleńki brzuszek i urodziła dziecko ponad 4kg:p

reklama
Do góry