reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

To dobrze ze z Wami wsio dobrze :) No i gratuluje coreczki !!!!! Cherie ale czy ty nie czulas ze bedzie boy ??? hahahah bo cos mi sie tak wydaje czyzby intuicja cie zawiodła? Ale ci fajnie juz wiesz kto tam siedzi w brzuszku !! Lez i odpoczywaj ,nie przemeczaj sie !! Buzka :)

tak Asiek, czułam, że chłopczyk, także mam świetną niespodziankę :-D

reklama
cześć dziewczyny, nie było mnie dwa dni a tu tyle zaległości :szok: ale zaraz będę wszystko nadrabiać, leżąc w łóżku.

te dwa dni spędziłam w szpitalu. poronienie zagrażające, wyszłam przed chwilą na własne żądanie. wyniki badań są super, z dzidzią też wszystko dobrze. powodem krwawienia było pęknięcie jakiegoś naczynka pod łożyskiem (tłumacząc na chłopski rozum). i dalej duphaston, tyle że w zwiększonej dawce - 3x1 + no-spa 3x1 i leżenie... do końca rozwiązania zero seksu.
ale się najadłam nerwów, całą pierwszą noc przeryczałam. ciśnienie skoczyło mi do 150/80. dostałam jakieś tabletki na uspokojenie, które nic nie dały. pomogło jedynie troszkę EEG - serduszko dzidzi ślicznie biło a tak się wierciła, że ciężko było zrobić zapis :tak:
no i - UWAGA - będzie CÓREŃKA!!! bardzo ładnie się rozwija, główka symetryczna, rączki, nóżki też, narządy wewnętrzne prawidłowo wytworzone.
za dwa-trzy tygodnie kontrola ginekologiczna. a teraz czas na leżakowanie...

no to napedzilas stracha !! lez babo i nie stresuj sie nadarmo!!

ja wlasnie skonczyla piec ciasto ... juz po malu budze to moje duze dziecko po nocce i za jakis czas obiadek i spadaczka na msze ze ciocie ... kompletnie nie wiem w co sie ubrac ...

no coreczki jeszcze nie pogratulowalam :D
ja jeszcze musze wytrzymac 2 dni :)
no i mam nadzieje charie ze masz laptopa - umilimy ci troche to lezenie :D tylko nie kladz go na koldrze bo sie biedak szybko spali !!
Naprawde? kurde a ja codzinnie z moim leze na koldrze !!!! Musze zaprzestac bo zostane tylko ze stacjonarnym kompem u mojego syna !!!!!:szok:

Naprawde? kurde a ja codzinnie z moim leze na koldrze !!!! Musze zaprzestac bo zostane tylko ze stacjonarnym kompem u mojego syna !!!!!:szok:

wiekszosc laptopow pobiera powietrze do chlodzenia z dolu a "wydycha" dolem lub bokiem !! dlatego powinny miec przestrzen ... nawet na kolanah jak sie go trzyma to cos tam powietrza dochodzi ale koldra potrafi uszczelnic calosc ...

Czesc laski no ja od wczoraj w szpitalu :( brzuch sie robil ciagle twardy nawet po fenoterolu no i leze i w sumie nic sie nie dowiedzialam wartosciowego bo swieto, weekend i wiadomo jak to jest wtedy w szpitalu...
Eliza nie bierz tego tylko do siebie to tak ogolnie zeby moze lepiej nie pisac a ze ty ostatnia cos napisalas to taki zbieg okolicznosci.

dokladnie
tez tak z moim lezalam a teraz to musi lezec na ksiazce bo jak stoi na stole to sie przegrzewa i sie od razu wyłączaa

reklama
Czesc laski no ja od wczoraj w szpitalu :( brzuch sie robil ciagle twardy nawet po fenoterolu no i leze i w sumie nic sie nie dowiedzialam wartosciowego bo swieto, weekend i wiadomo jak to jest wtedy w szpitalu...

dokladnie

tez tak z moim lezalam a teraz to musi lezec na ksiazce bo jak stoi na stole to sie przegrzewa i sie od razu wyłączaa

masz laptopa w szpitalu ?? o zesz :) a laczysz sie jak ?? przez komorke ?

Do góry