reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
system godny pochwaly :D "wyszedl mi niski cukier to sruuu ciastka :D"
hahahahah Gin nie kazal odrzucic ,ale ograniczyc wiec ograniczam hahahah caly dzien nie jadalm !!!! ahahahAle i tak jestem z siebie dumna,bo mialam do wyboru na talerzu - ciasto raffaello - moja mama zrobila ,wafelki w czekoladzie i kruche ciastka - wiec wybralam te ciastka ze niby naj mniej slodkie mi sie wydawaly ahahah

Lece laski spac ...buziaki :)

Ostatnia edycja:
ASKA niezla jestes:-D:-D:-D:-D
A ja zapomnialam wam napisac jakie dzisiaj mialam przezycie,jechalam z tesciowa z miasta i chcialam wyprzedzic tira,zaczelam go wyprzedzac,zjechalam juz na drugi pas a ten skur... zaczal wyprzedzac rowerzystke,ja po hamulcach ile wlezie,ledwo zdarzylam wychamowac:tak:pisk opon byl niesamowity,dobrze ze nie bylam równo z nim po zmiotl by mnie z drogi,nawet nie spojrzal w lusterko pajac:wściekła/y:
Gadalam z moim bratem przez Skypa i mowil ze Magda byla we wtrek na usg tam u nich i potwierdzili ze bedzie syn:biggrin2:na usg serduszka jeszcze nie dostala zapropszenia,czeka nadal.

Dziewczynki ja tak wpadam na chwilkę przed snem.
eliza80 to naprawdę nie był zarzut do Ciebie, żeby nie pisać o tych przykrych rzeczach. Raczej prośba skierowana do każdej z nas, bo przecież każda taką wiadomość przeżywa. Po prostu zaoszczędzi nam to negatywnych emocji, które są nam w tym okresie najmniej potrzebne. Rozumiem też, że chciałaś się wygadać, przecież to Twoja koleżanka i bardzo to przeżyłaś. Mam nadzieję, że żadna z nas w bliższym ani dalszym otoczeniu nie spotka się już z taką sytuacją. Wierzę też, że wszystkie urodzimy piękne i zdrowe maleństwa:)
kopciuszku dobrze, że nic Wam się nie stało, ale strachu się pewnie najadłaś.
Tymczasem uciekam spać i do napisania w poniedziałek, bo jutro wybywamy na działkę:)

Ostatnia edycja:
A ja zapomnialam wam napisac jakie dzisiaj mialam przezycie,jechalam z tesciowa z miasta i chcialam wyprzedzic tira,zaczelam go wyprzedzac,zjechalam juz na drugi pas a ten skur... zaczal wyprzedzac rowerzystke,ja po hamulcach ile wlezie,ledwo zdarzylam wychamowac:tak:pisk opon byl niesamowity,dobrze ze nie bylam równo z nim po zmiotl by mnie z drogi,nawet nie spojrzal w lusterko pajac:wściekła/y:
Gadalam z moim bratem przez Skypa i mowil ze Magda byla we wtrek na usg tam u nich i potwierdzili ze bedzie syn:biggrin2:na usg serduszka jeszcze nie dostala zapropszenia,czeka nadal.

Łoooooo, ja swoich perypetii samochodowych opowiadać lepiej nie bedę.:sorry2: Bo ja mocno do dechy daję :sorry2:a i takich na drodze często spotykam tylko z brakiem wyobrazni .

reklama
Kurde kopciuszku no to niezle musialas sie wystraszyc !!!!Ale to fakt pełno jest takich kierowcow bez wyobrazni.Ja zawsze sie martwie jak moj wyjezdza bo choc wiem ze on jezdzi ostroznie ,jest kupa takich co wcale az taky ostrozni nie sa !

Do góry