reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wiecie Dziewczynki ja też wolałabym, żebyśmy nie pisały tutaj o poronieniach, tym bardziej w tak zaawansowanej ciąży. Wiem, że żadna nie miała na celu nas zdołować, ale ja po przeczytaniu takiej wiadomośc siedzę z ręką na brzuchu i z niepokojem czekam aż moje Maleństwo się odezwie. No i różne głupie myśli przychodzą do głowy.
Ja rowniez sie podpisuje pod twoja prosba ja doskonale rozumiem przezycia tych kobiet ale staram sie nie dopuszczac do siebie zlych mysle,nie czytac i nie ogladac takich rzeczy.Jednak zawsze jak przeczytam lub uslysze takie historie wkrecam sobie rozne fazy i mam dola a wiadomo takie stany nie sluza ani mamie ani dzidzi

No to dobrze myślałam - zmyliło mnie to że podałaś już zliczone i myślałam, że gdzieś to jest zapisane w 1 miejscu, znaczy się:
nick forumowy - termin - płeć
i tak po kolei terminami - żeby to było jasno i przejrzyście - możeby coś takiego tam zliczyć i systematycznie by się dopisywało?

Hymmm Tak sie wczoraj zastanawiałam jakie sa normy !!
Ja wczoraj mialam godzine po posiłku ...to znaczy po kolacji 152 !
Duzo ,ale to dlatego ze wrabalam ryz z jablkami porcje 2 a co !!!
Ciekawa jestem jak bedzie dzisiaj :sorry2:.
Mi skacze cukier po jasnym pieczywie ,wiec ograniczylam sie tylko i wylacznie do ciemnego od dzisiaj ot co !!!
Asia uwazaj tez na ciemne pieczywo bo czesto dodaja do niego miod badz karmel i po nim tez cukier skacze.Ja nie wiem ale po kolacji mam najgorsze cukry tez wczoraj mialam 150

Asia uwazaj tez na ciemne pieczywo bo czesto dodaja do niego miod badz karmel i po nim tez cukier skacze.Ja nie wiem ale po kolacji mam najgorsze cukry tez wczoraj mialam 150
To juz zglupialam bo gdzies tam wyczytalam ze wlansie ciemne pieczywo ma mniej weglowodanow :confused2: i ze jest lepsze niz jasne .ajjj ....to ja juz nic niewiem ,zobacze jak wieczorkiem bede miala :sorry:

reklama
Do góry