reklama
Ja rowniez sie podpisuje pod twoja prosba ja doskonale rozumiem przezycia tych kobiet ale staram sie nie dopuszczac do siebie zlych mysle,nie czytac i nie ogladac takich rzeczy.Jednak zawsze jak przeczytam lub uslysze takie historie wkrecam sobie rozne fazy i mam dola a wiadomo takie stany nie sluza ani mamie ani dzidziWiecie Dziewczynki ja też wolałabym, żebyśmy nie pisały tutaj o poronieniach, tym bardziej w tak zaawansowanej ciąży. Wiem, że żadna nie miała na celu nas zdołować, ale ja po przeczytaniu takiej wiadomośc siedzę z ręką na brzuchu i z niepokojem czekam aż moje Maleństwo się odezwie. No i różne głupie myśli przychodzą do głowy.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Lista jest w" Planowane narodziny-grudzien 2009"
No to dobrze myślałam - zmyliło mnie to że podałaś już zliczone i myślałam, że gdzieś to jest zapisane w 1 miejscu, znaczy się:
nick forumowy - termin - płeć
i tak po kolei terminami - żeby to było jasno i przejrzyście - możeby coś takiego tam zliczyć i systematycznie by się dopisywało?
i tak po kolei terminami - żeby to było jasno i przejrzyście - możeby coś takiego tam zliczyć i systematycznie by się dopisywało?
Takie cos jest tylko ze na pierwszej stronieNo to dobrze myślałam - zmyliło mnie to że podałaś już zliczone i myślałam, że gdzieś to jest zapisane w 1 miejscu, znaczy się:
https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/planowane-narodziny-grudzien-2009-a-28519/
Asia uwazaj tez na ciemne pieczywo bo czesto dodaja do niego miod badz karmel i po nim tez cukier skacze.Ja nie wiem ale po kolacji mam najgorsze cukry tez wczoraj mialam 150Hymmm Tak sie wczoraj zastanawiałam jakie sa normy !!
Ja wczoraj mialam godzine po posiłku ...to znaczy po kolacji 152 !
Duzo ,ale to dlatego ze wrabalam ryz z jablkami porcje 2 a co !!!
Ciekawa jestem jak bedzie dzisiaj .
Mi skacze cukier po jasnym pieczywie ,wiec ograniczylam sie tylko i wylacznie do ciemnego od dzisiaj ot co !!!
To juz zglupialam bo gdzies tam wyczytalam ze wlansie ciemne pieczywo ma mniej weglowodanow i ze jest lepsze niz jasne .ajjj ....to ja juz nic niewiem ,zobacze jak wieczorkiem bede mialaAsia uwazaj tez na ciemne pieczywo bo czesto dodaja do niego miod badz karmel i po nim tez cukier skacze.Ja nie wiem ale po kolacji mam najgorsze cukry tez wczoraj mialam 150
reklama