A może jak śpi to się też troszku rusza - ja też mam takie wrażenie czasem. Np wczoraj nie mogłam zasnąć do 3 rano i cały czas czułam takie delikatniutkie ruchy, tyle że ja już właśnie doszłam do wniosku że jak nie śpi to gołym okiem na brzuszku to widać, a jak śpi to może mieć czkawkę albo delikatnie rączkami lub nóżkami mnie smyra od środka
reklama
sylwik1987
Filipek
Pewnie macie rację, mó M tez baardzo sie wierci jak śp
madziarena
Mamusia Amelki
Hej! Ja mam wiele metod nauki czytania. Napisz jaką chcesz to Ci wyślę - jakies npotatki mam ze studiów - Metery, Przyłubskich, Bogdanowicz itp.Co do obijania się, to ja bardziej w pracy wypoczywam, niż w domu
Zresztą był etap że ja pracowałam a mąż siedział w domu. Po 2 miesiącach miał dość i powiedział, że teraz widzi ile w domu jest roboty a i tak z wszystkim nie dawał rady.
Ja już dziś poodkurzałam, pomyłam podłogi, robię pranie, składałam wcześniejsze, zaraz robię kolejne i ścieram kurze w międzyczasie.
Tak że się naleniłam, że cho cho.
Tylko co prawda to prawda. Trzeba widzieć różnicę między byciu w domku a byciu w domku z 2ką urwisów
Mam pytanie, ma któraś metodę na naukę czytania??
G
Georgina
Gość
Co do bóli plecków (odcinek dolny) to też czasem mnie pobolewa, wówczas muszę zmienić pozycję bo boli najczęściej podczas siedzenia. Podkładam najczęściej poduszkę pod plecka.
Kupiłam sobie żelazo to od dziś będziemy z Mysią zażywać
Luuuzna gratuluję syneczka
Ja ogarnę domek bo ledwo do domu teraz weszłam, ciągle w rozjazdach, a potem dalszy ciąg remontu Żyć nie umierać Ahaaa ciągle mam smaka na napoje gazowane. Ile tego kobitki ciężarne wypijać mogą? I to nie jest cola tylko np. Mirinda czy Sprite.
Ja ogarnę domek bo ledwo do domu teraz weszłam, ciągle w rozjazdach, a potem dalszy ciąg remontu Żyć nie umierać Ahaaa ciągle mam smaka na napoje gazowane. Ile tego kobitki ciężarne wypijać mogą? I to nie jest cola tylko np. Mirinda czy Sprite.
Ja ci powiem ze po owocach mam dobre cukry.np jablko +3 krakersy=102 gorzej z chlebemGrahamki dzis wyprobowalam na kolacje tez wrabie -dzis nie jem zadnych owocow tez - zobacze jak bedzie wieczorkiem
tak mi sie wydaje ze szklaneczke dwieCo do bóli plecków (odcinek dolny) to też czasem mnie pobolewa, wówczas muszę zmienić pozycję bo boli najczęściej podczas siedzenia. Podkładam najczęściej poduszkę pod plecka.
sylwik1987
Filipek
tak mi sie wydaje ze szklaneczke dwie
a mnie ostatnio na cole ciągnie, i to nieziemsko bardzo,:-( to sobie czasem łyknę trochęo mojgo M, mam nadzieję że to nie jest aż tak niezdrowe dla malutkiej...(?)
a tak to witam drogie panie ja wlasnie zjadlam obiad i klade sie spac jakos mi sie tak chce
maly cos mnie martwi bo malo sie teraz rusza przedtem tak boksowal ze az bolalo a teraz tak malutko ledwoledwo,chyba wie ze mowie o nim bo kopie
maly cos mnie martwi bo malo sie teraz rusza przedtem tak boksowal ze az bolalo a teraz tak malutko ledwoledwo,chyba wie ze mowie o nim bo kopie
reklama