reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A może jak śpi to się też troszku rusza - ja też mam takie wrażenie czasem. Np wczoraj nie mogłam zasnąć do 3 rano i cały czas czułam takie delikatniutkie ruchy, tyle że ja już właśnie doszłam do wniosku że jak nie śpi to gołym okiem na brzuszku to widać, a jak śpi to może mieć czkawkę albo delikatnie rączkami lub nóżkami mnie smyra od środka :)

reklama
Co do obijania się, to ja bardziej w pracy wypoczywam, niż w domu :-D:-D:-D
Zresztą był etap że ja pracowałam a mąż siedział w domu. Po 2 miesiącach miał dość i powiedział, że teraz widzi ile w domu jest roboty a i tak z wszystkim nie dawał rady.
Ja już dziś poodkurzałam, pomyłam podłogi, robię pranie, składałam wcześniejsze, zaraz robię kolejne i ścieram kurze w międzyczasie.
Tak że się naleniłam, że cho cho.
Tylko co prawda to prawda. Trzeba widzieć różnicę między byciu w domku a byciu w domku z 2ką urwisów :-D:-D:-D

Mam pytanie, ma któraś metodę na naukę czytania??
Hej! Ja mam wiele metod nauki czytania. Napisz jaką chcesz to Ci wyślę - jakies npotatki mam ze studiów - Metery, Przyłubskich, Bogdanowicz itp.

Co do bóli plecków (odcinek dolny) to też czasem mnie pobolewa, wówczas muszę zmienić pozycję bo boli najczęściej podczas siedzenia. Podkładam najczęściej poduszkę pod plecka.
Kupiłam sobie żelazo to od dziś będziemy z Mysią zażywać;)

Luuuzna gratuluję syneczka:)

Ja ogarnę domek bo ledwo do domu teraz weszłam, ciągle w rozjazdach, a potem dalszy ciąg remontu:p Żyć nie umierać:p Ahaaa ciągle mam smaka na napoje gazowane. Ile tego kobitki ciężarne wypijać mogą? I to nie jest cola tylko np. Mirinda czy Sprite.

Co do bóli plecków (odcinek dolny) to też czasem mnie pobolewa, wówczas muszę zmienić pozycję bo boli najczęściej podczas siedzenia. Podkładam najczęściej poduszkę pod plecka.
Kupiłam sobie żelazo to od dziś będziemy z Mysią zażywać;)

Luuuzna gratuluję syneczka:)

Ja ogarnę domek bo ledwo do domu teraz weszłam, ciągle w rozjazdach, a potem dalszy ciąg remontu:p Żyć nie umierać:p Ahaaa ciągle mam smaka na napoje gazowane. Ile tego kobitki ciężarne wypijać mogą? I to nie jest cola tylko np. Mirinda czy Sprite.
tak mi sie wydaje ze szklaneczke dwie:confused:

a tak to witam drogie panie ja wlasnie zjadlam obiad i klade sie spac jakos mi sie tak chce
maly cos mnie martwi bo malo sie teraz rusza przedtem tak boksowal ze az bolalo a teraz tak malutko ledwoledwo,chyba wie ze mowie o nim bo kopie

reklama
moja gin powiedziała że najlepiej z gazowanego wogóle zrezygnować - a jeśli nie moge to powiedziała szklaneczkę ale czegoś innego niż cola, pepsi.

Do góry