idzie idzie. ale ciagle pranie i prasowanie tez kosztuje :-) a jakie czasochlonne. ja tez za pampersami!tylko ze majatek w takie pampy idzie oO..
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idzie idzie. ale ciagle pranie i prasowanie tez kosztuje :-) a jakie czasochlonne. ja tez za pampersami!tylko ze majatek w takie pampy idzie oO..
no tak a wiadomo że poza takim praniem i prasowaniem samych pieluszek jest jeszcze masa innych rzeczy do zrobienia.. mój B się upiera przy pampach .. bo twierdzi ze chociaż w taki sposób możemy zyskać trochę czasu na inne rzeczy.idzie idzie. ale ciagle pranie i prasowanie tez kosztuje :-) a jakie czasochlonne.
A u mnie jednak nie za ciekawie:-(Serducho nie takie..moje oczywiście..Niemiarowość oddechowa, poza tym skurcze nawet bez skurczy,a akurat jak u lekarza byłam to mnie nie dusiło i nie zatykało..jak wróciłam do domu to się prawie dusiłam...dopiero by EKG wyszło..skurcz co kilka sekund..Dzisiaj muszę jeszcze raz iść na EKG w momnecie kiedy caly czas mnie zatyka i serce przestaje bić..Ponadro mam skierowanie do kardiologa + echo serca..no i w moim stanie moge jedynie magnez barć na czynność skurczową:-(