mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
ja też jestem za pampersami mam nadzieje że noja córunia nie bedzie uczulona ba niewyobrażam sobie tergo prania pieluch i prasowaniaCześć Dziewczyny,
To i ja się melduję, już po śniadanku :-)
Wczoraj był temat prasowania - do mnie właśnie podjechał kurier i przywiózł nowy nabytek: żelazko Philips GC4410. Dłuuuuugo szperałam w sieci, naczytałam się opini i wkońcu nabyłam. Mam nadzieję że teraz ciuchy same się będą prasowały ;-)
aga - coś z tymi jajkami musi być ale nie wiem czy to nie stara szkoła czy może jednak prawda. Moja mama przyczaiła że w Makro będą na promocji pieluchy tetrowe i kazała mi nabyć duuuuuuuuuuuużo. Więc ona chyba mysli że młody w tetrze będzie śmigał. Ale ja sobie tego nie wyobrażam. Chyba teraz pampersy czy inne pieluchy sa na tyle udoskonalone że krzywdy dziecku nie zrobią.
lilijko bede trzymac kciuki żeby wszystko z twoim serduszkiem było dobrzeA u mnie jednak nie za ciekawie:-(Serducho nie takie..moje oczywiście..Niemiarowość oddechowa, poza tym skurcze nawet bez skurczy,a akurat jak u lekarza byłam to mnie nie dusiło i nie zatykało..jak wróciłam do domu to się prawie dusiłam...dopiero by EKG wyszło..skurcz co kilka sekund..Dzisiaj muszę jeszcze raz iść na EKG w momnecie kiedy caly czas mnie zatyka i serce przestaje bić..Ponadro mam skierowanie do kardiologa + echo serca..no i w moim stanie moge jedynie magnez barć na czynność skurczową:-(
kochana teściowa to ci powinna dać a nie pożyczyć takie jest moje zdanie wkońcu tu chodzi o jej wnuka czy wnyczke bo już sama nie wiemCześć dziewczyny. Niestety od wczoraj nic się nie zmieniło i brzuch mam dalej twardy. Idę wieczorem do lekarza jeśli znajdę 100 zł na wizytę. Jeśli nie to jutro rano śmigam państwowo- tylko tego to się akurat boje, bo doktorek jest straszny, krzyczy, jest niemiły i w ogóle porażka. A do pobliskiego miasta nie chce jechać bo to jednak kilkadziesiąt km i trochę się boję. Kurcze, może teściowa mnie stówką poratuję- tylko z czego ja jej oddam...:-( Dół ogólnie