reklama
Powtorzylam dzis testa i wyszly dwie grube kreski:-) https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=125883&stc=1&d=1238740505
Załączniki
Super Ado Bardzo się cieszę ! Gratulacje i trzymajcie się mocno!Powtorzylam dzis testa i wyszly dwie grube kreski:-) https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=125883&stc=1&d=1238740505
Super Ado Bardzo się cieszę ! Gratulacje i trzymajcie się mocno!
Dzieki . Dzis wybieram sie do lekarza na 18.10 :-)
Groch
Zaciekawiona BB
Ada, Mała Jędza, Chudzielec..chyba wszystkie wymienilam - bardzo bardzo serdecznie gratuluje... ktoras z Was mowila o bolu - o pewnie wiezadlo - one wlasnie tak na boki ciagna - bo przeciez sie macica powieksza....
Fantastycznie, ze jest nas juz tak duzo
a ja od wczoraj mam mdłości - niby niefajnie, ale sie ciesze
A Niusia.. szalenie mi przykro. Tak jak Marta, mam nadzieje ze szybko zafasolkujesz:*
Fantastycznie, ze jest nas juz tak duzo
a ja od wczoraj mam mdłości - niby niefajnie, ale sie ciesze
A Niusia.. szalenie mi przykro. Tak jak Marta, mam nadzieje ze szybko zafasolkujesz:*
kulaszusza
Fanka BB :)
Witam serdecznie! Kilka dni temu dowiedzielismy sie, ze bedziemy rodzicami ) Poki co zrobilam 5 testow- wszystkie pokazuja piekne grubasne krechy. ) Wizyte u gina mam 25.04.2009- wtedy bedziemy wiedziec cos wiecej o naszej fasolince. Z moich obliczen wynika, ze Bobo bedzie z nami 6.12.2009. Poki co pozdrawiam Was cieplutko i pytam czy moge sie przylaczyc?
kulaszusza
Fanka BB :)
MARTUSKA- ja tez mieszkam w UK
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witam serdecznie! Kilka dni temu dowiedzielismy sie, ze bedziemy rodzicami ) Poki co zrobilam 5 testow- wszystkie pokazuja piekne grubasne krechy. ) Wizyte u gina mam 25.04.2009- wtedy bedziemy wiedziec cos wiecej o naszej fasolince. Z moich obliczen wynika, ze Bobo bedzie z nami 6.12.2009. Poki co pozdrawiam Was cieplutko i pytam czy moge sie przylaczyc?
Jesne, ze mozesz sie przylaczyc, nawet nie pytaj;-)
MARTUSKA- ja tez mieszkam w UK
Fajnie, ze z UK jestes czuje sie mniej osamotniona
Groch to mowisz, ze przylaczyly sie mdlosci?
Ja mam nadzieje, ze ta przyjemnosc mnie ominie, z drugiej strony najwazniejsze, zeby dziecko bylo cale i zdrowe moge znoscic najgorsze symptomy
Macie dziewczynmy jakies fajne sprawdzone strony z rozwojem dziecka tydzien po tygodniu? Powklejajcie. Ja mialam kilka ulubionych z Alkiem w ciazy ale to bylo dawno i komputer zmieniony od tamtego czasu. Malo mam czasu na szperanie ale poki co ta mi sie chyba najbardziej podoba z dotad przegladnietych.
Ciąża tydzień po tygodniu - Rodzina - Polki - Kobieta - Kalendarz ciąży - Przebieg i rozwój ciąży w pierwszym, drugim i trzecim trymestrze
Kurde nie wiem jak sie robi linki, zeby prowadzily was bezposrednio, musze meza pomeczyc.
Kulaszusza - fantastycznie, że dołączyłaś! Gratki za fasolkę!
Martuska, mi bardzo odpowiada kalendarz na edziecko.pl :-)
Martuska, mi bardzo odpowiada kalendarz na edziecko.pl :-)
reklama
Ja póki co nie mam żadnych mdłości najbardziej uciążliwy jest ból w dole podbrzusza ale wiedzę, że to nie tylko mi doskwiera.
Dziewczyny co sądzicie o lataniu samolotem w ciąży ja właśnie mam się palny wybrać w okolicach 20 maja to w sumie będzie +/- 11 tydzień i wydaje mi się, że nie powinno być problemów ale chciała bym poznać Wasze zdanie może macie większe doświadczenie odemnie.
Pozdrawiam
Dziewczyny co sądzicie o lataniu samolotem w ciąży ja właśnie mam się palny wybrać w okolicach 20 maja to w sumie będzie +/- 11 tydzień i wydaje mi się, że nie powinno być problemów ale chciała bym poznać Wasze zdanie może macie większe doświadczenie odemnie.
Pozdrawiam