Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Witam.
Widze ze jest Was tu coraz wiecej
Ja niestety musze sie od Was wypisac:-( powtorzylam test i niestety wyszedl negatywny do tego dostalam @. No coz, bedziemy probowac w nastepnym cyklu...
Zycze Wam wszystkim spokojnych 9 m-cy i szczesliwego rozwiazania.
Marta, faktycznie, troche mamy ale niestety obie dzieci z grudnia nie bedziemy mialy:-(
Pozdrawiam
Widze ze jest Was tu coraz wiecej
Ja niestety musze sie od Was wypisac:-( powtorzylam test i niestety wyszedl negatywny do tego dostalam @. No coz, bedziemy probowac w nastepnym cyklu...
Zycze Wam wszystkim spokojnych 9 m-cy i szczesliwego rozwiazania.
Niusia to mamy troche wspolnego;-) Obie w UK, obie lipcowe mamy, obie mamy synkow i obie chcialbysmy coreczki
Ja poczekam na usg jednak. Tutaj nie bylam jeszcze nigdy u polskiego lekarza, chyba za duzo zachodu jak dla mnie. Pracuje wiec tez czasowo jestem ograniczona. Do lekarza GP ide w czwartek, ale w srode mam usg piersi wiec moze poprosze, zeby mnie podgladneli, jak tylko sie bedzie dalo. Chcialbym wykluczyc ewentualna mozliwosc ciazy pozamacicznej. Nie wiem jakies takie mnie schizy ogarniaja momentami Poki co nic na to nie wskazuje, ale wiadomo jak czasem potrafimy byc przewrazliwione.
Marta, faktycznie, troche mamy ale niestety obie dzieci z grudnia nie bedziemy mialy:-(
Pozdrawiam