NO dobra laseczki ,ja wkoncu nadrobiłam ,odpowiedzialm kazdej ile mozna 2 godziny czytania ....penwie bylo by wiecej gdyby nie to ze podczytywalam was przez ten czas jak byl Jarek wiec kumałam o co kaman i poszlo szybciej !
reklama
emwu76
Fanka BB :)
no wyniki mam takie sobie ... z przewaga na dolnej granicy albo zaraz ponizej ...
czerwone krwinki mam 4,06 a norma od 4,2
hemoglobine na dolnej granicy norma od 12 a ja mam 12,1
hematokryt 36 norma od 37 ...tak ze moglo by byc lepiej ...
mama mi juz zaaplikowala dietke ... kilo marfewki kilo jablek - salatka z marchewki i jablka !! a do tego buraczki i barszczyki w kazdej postaci
ja wyniki z krwi tez mam nienajlepsze/ Ogolnie rzecz biorac -ANEMIA .
Hemoglobinka tak dla przykladu 10.5 przy najnizszej normie 12.1
A skoro hemoglobinka w dol to i reszta wynikow nieprawidlowa.
Dostalam zelazo. Poza tym mam jesc PECZEK zielonej pietruszki DZIENNIE !!!!
A co ja krolik???
D tego mam ja siekac plastikowym nozem . Bron Boze stalowym.
Ogolnie to staram sie jesc wiecej produktow bogatych w zelazo. Nie jestem jednak jakos zalamana tymi wynikami bo w pierwszej ciazy bylo dokladnie tak samo.
Nawet musieli mi podac krew po porodzie tak sie anemia posunela. Taka juz moja natura. Wszystkie witaminki dziecku oddaje
emwu76
A to fajnie, teraz zawsze bedziecie ten moment wspominac)))
Co do tesciow moznaby stworzyc osobny temat-rzeke, zeby kazda mogla sie wygadac i przez to odstresowac. Tyle co sie naslucham od kolezanki na przeciw... ... Wy tez mowicie do swoich tesciowek per pani?
Tak sobie teraz mysle ,ze my wszystkie bedziemy takimi tesciowymi . hi hi. Porodza nam sie synkowie, wychowamy, wypiescimy a potem przyjada jakies lafiryndy i nam ich odbiora . ha ha.
Najlepiej sie po tesciach zbyt wiele nie spodziewac. Wyedy i rozczarowania mniejsze .
lajtway
Jestem za Ja się nastawiłam na najgorsze, bo widziałam co moja mama przechodzi z teściową. I miła niespodzianka- teściowie są w porządku. No i wsparcie mojego Andrzejka mi dużo daje- on zawsze jest po naszej stronie i nie da teściom na mnie naskoczyć. Jeśli chodzi o to to mam cudownego mężulka:-) Zresztą jeśli chodzi o inne rzeczy też, hihi;-)Tak sobie teraz mysle ,ze my wszystkie bedziemy takimi tesciowymi . hi hi. Porodza nam sie synkowie, wychowamy, wypiescimy a potem przyjada jakies lafiryndy i nam ich odbiora . ha ha.
Najlepiej sie po tesciach zbyt wiele nie spodziewac. Wtedy i rozczarowania mniejsze .
Joanna-ale posty:-)
ja się ciągle zastanawiam nad morzem
ale mnie mąż wkurzył-wracałam od szwagierki no i wjechałam na podwórko a on do mnie "stań tu" tu tzn. gdzie? po lewej czy po prawej???
i jak zadałam mu pytanie co ma na myśli to się na mnie wydarł-na ławce oczywiście zlot sąsiadów. Zrobiło mi się bardzo przykro, poszłam do domu i się popłakałam. A on przychodzi do mnie i mówi,że przeprasza ale jakoś tak wyszło.No bez przesady-taka akcja przy sąsiadach? będzie potrzebował kierowcę,żeby do kolegi jechać i wtedy mu nic nie będzie przeszkadzało ale ja go wozić nie będę
ja się ciągle zastanawiam nad morzem
ale mnie mąż wkurzył-wracałam od szwagierki no i wjechałam na podwórko a on do mnie "stań tu" tu tzn. gdzie? po lewej czy po prawej???
i jak zadałam mu pytanie co ma na myśli to się na mnie wydarł-na ławce oczywiście zlot sąsiadów. Zrobiło mi się bardzo przykro, poszłam do domu i się popłakałam. A on przychodzi do mnie i mówi,że przeprasza ale jakoś tak wyszło.No bez przesady-taka akcja przy sąsiadach? będzie potrzebował kierowcę,żeby do kolegi jechać i wtedy mu nic nie będzie przeszkadzało ale ja go wozić nie będę
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
bosz nie bede was nadrabiac bo po prostu nie mam sily !!! padam na dziobek a jutro kolejny ciezki dzien ... zwlaszcza ze przyjdzie mi odsiedziec swoje w poczekalni a potem jeszcze musimy kupic wykladzine do naszej sypialni ... dzis juz wybralismy ale nie dalo jej zabrac - nie to auto
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
eee tam tylko 2 strony to nadrobilam ... a wlasciwie nadrobilam nadrabianie Asi
asia co do mojej tesciowej to pozwole sobie zostawic to bez komentarza bo na nia czasem brak slow
asia co do mojej tesciowej to pozwole sobie zostawic to bez komentarza bo na nia czasem brak slow
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dobry Wieczor dziewczynki....
Ja tak dzis dalej myslalam o tych ruchach i o tym,ze nie czuje...
W zasadzie to czuje cos,ale to takie leciutkie klucia...raz po prawej stronie brzucha,raz po lewej(najczesciej po lewej)...No i to nie jest tak,ze czuje to caly czas...Tylko od czasu do czasu...Nie wiem czy to juz cos zapowiada?Miala ktoras z was takie cos?
Pozdrowionka i Milej nocki
Ja tak dzis dalej myslalam o tych ruchach i o tym,ze nie czuje...
W zasadzie to czuje cos,ale to takie leciutkie klucia...raz po prawej stronie brzucha,raz po lewej(najczesciej po lewej)...No i to nie jest tak,ze czuje to caly czas...Tylko od czasu do czasu...Nie wiem czy to juz cos zapowiada?Miala ktoras z was takie cos?
Pozdrowionka i Milej nocki
aga6671
Mama Hani i Tomka
Że ja też zawsze muszę mieć takie szczęście
Każdy najpiękniejszy dzień ktoś może zniszczyć
Tym razem zresztą już nie pierwszy raz zrobiła to moja szwagierka - siostra mojego M.
Już kiedyś pisałam że ona ponad rok temu straciła ciążę w 20 tyg a teraz od roku się starają no i nic:-(
Staram się jak mogę ją pocieszać, interesuję się jej sprawami i leczeniem i staram się nie opowiadać o swojej ciąży! Ale pewnych rzeczy nie da się ukryć i ja też jestem tylko człowiekiem i no sory ale cieszę się swoją ciążą!!!
A ona? Jak powiedziałam jej że jestem w ciąży to powiedziała tylko że znów ją wyprzedziłam!
A dziś jak zadzwoniłam do niej o czymś pogadać ( nie wspominając absolutnie o usg!!!) to wyskoczyła cyt : ty pito chciałaś mi na złość zrobić że dałaś to zdjęcie na NK!!!
I niby wszystko ze śmiechem ale poczułam się jakbym w PYSK dostałaI jeszcze potem teściowa mnie wku..... bo powiedziałam jej coś w zaufaniu( nc związanego z jej córką) a ona to wszystkim wypaplała!
A tak chciałam dziś napisać że mam zajebistych teściów!
I bądz tu człowieku spokojny
Każdy najpiękniejszy dzień ktoś może zniszczyć
Tym razem zresztą już nie pierwszy raz zrobiła to moja szwagierka - siostra mojego M.
Już kiedyś pisałam że ona ponad rok temu straciła ciążę w 20 tyg a teraz od roku się starają no i nic:-(
Staram się jak mogę ją pocieszać, interesuję się jej sprawami i leczeniem i staram się nie opowiadać o swojej ciąży! Ale pewnych rzeczy nie da się ukryć i ja też jestem tylko człowiekiem i no sory ale cieszę się swoją ciążą!!!
A ona? Jak powiedziałam jej że jestem w ciąży to powiedziała tylko że znów ją wyprzedziłam!
A dziś jak zadzwoniłam do niej o czymś pogadać ( nie wspominając absolutnie o usg!!!) to wyskoczyła cyt : ty pito chciałaś mi na złość zrobić że dałaś to zdjęcie na NK!!!
I niby wszystko ze śmiechem ale poczułam się jakbym w PYSK dostałaI jeszcze potem teściowa mnie wku..... bo powiedziałam jej coś w zaufaniu( nc związanego z jej córką) a ona to wszystkim wypaplała!
A tak chciałam dziś napisać że mam zajebistych teściów!
I bądz tu człowieku spokojny
reklama
Witam!
Znowu pierwsza-mąż znowu na dniówce-i znowu kanapki z rana:-(
Aga6671-no to masz przerąbane a zdjęcie na nk jest super!!!
A ja mam chyba męża w ciąży bo się strasznie nerwowy zrobił i się wydziera o byle co
idę dalej spać;-)
Znowu pierwsza-mąż znowu na dniówce-i znowu kanapki z rana:-(
Aga6671-no to masz przerąbane a zdjęcie na nk jest super!!!
A ja mam chyba męża w ciąży bo się strasznie nerwowy zrobił i się wydziera o byle co
idę dalej spać;-)