reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku, ja tez czekam:tak: Chyba jakas informacje najpierw na priva dostane od administartora. Bedzie mi starsznie milo znowu was poczytac i pogadac:tak:

Cześć dziewczyny jestem mamą z grudnia 2009 mam córeczke i od czasu do czasu Was podczytuje jeżeli to nie problem chciałabym dołaczyc do Was na zamknięte forum. Jesli nie macie nic przeciwko to poprosze o namiary. Pozdrawiam Haleczka :)

czesc Dziewczyny,
odzywam sie i ja po dluższej przerwie.
okazuje sie , ze bunt dwulatka to nie mit :-(
nie wiem czy wy tez to przezywacie, ale u nas jes masakra.
poki co nie mam odwagi zdecydowac sie na drugie dziecko .
Pozdrowienia.

czesc Dziewczyny,
odzywam sie i ja po dluższej przerwie.
okazuje sie , ze bunt dwulatka to nie mit :-(
nie wiem czy wy tez to przezywacie, ale u nas jes masakra.
poki co nie mam odwagi zdecydowac sie na drugie dziecko .
Pozdrowienia.
u mnie to samo...masakra tylko ze u nas trwa to juz dosc dlugo i konca nie widac

reklama
O jak fajnie ze wątek otwarty ożył troszke , siedzimy na zamkniętym a mnie naszło na wspomnienia tyle tu na otwartym sie działo...

Beata ja Cie pamiętam i dla małego Klaudiuszka 100 latek

Mdmd Ciebie tez pamietam u nas tak samo jest z buntem.

Do góry