reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
witajcie nowe mamuski
ja na katarek polecam olbass,nic innego u mojego synka sie nie sprawdza ani woda morska,ani nasivin Pewnie amol tez by pomogl tak jak pisze Nessi
ja na katarek polecam olbass,nic innego u mojego synka sie nie sprawdza ani woda morska,ani nasivin Pewnie amol tez by pomogl tak jak pisze Nessi
andzia1907
Początkująca w BB
No więc i ja się zgłaszam :-)
andzia1907
Początkująca w BB
No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)
fikusek1988
No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)
wow kawal chlopaka ciezko bylo urodzic Bartusia?
a mi dzis maja przywiesc te meble co zamawialam z 5 tyg temu...takze mase roboty przed siwetami bede miala. Ale na cale szczescie pierwsza rata bedzie po nastenym przelewie z mopsu uffff:-)
Wy dziewczyny sie przedstawiacie to i ja sie przedstawie:-) bo nas tez nie znacie:-)
Wiec mam na imie Anka,mam 22 lata i i samotnie wychowuje mojego synka Alanka Urodzil sie 5 grudnia,o godz 7.15 waga 3640 i 55 cm dlugi:-) porod silami natury
)
andzia1907
Początkująca w BB
fikusek1988
Andzia super chlopaki:-)
I ja witam nowe mamuski i stare
tez przedstawiam sie nowym aby nie musiały wertować tych wszystkich stron
mam na imie Celina i mam 24 lata córeczka Antonina poród 16.12.2009 r, godz 10.00 CC Antonia
62 cm 4100
a ja mam laski dylemat na swieta :-( odezwali sie rodzice mojego R ktorzy nie utrzymuja generalnie z nami kontaku bo mnie nie akceptuja mało tego uwazaja ze Antosia jest nie ich syna i nagle nas zapraszaja na swieta i nie wiem co robic, nienawidze ich z drugiej strony wiem ze dla R to wazne w koncu to rodzice i nagle cos sie w nich ruszylo, nie wiem czy to jakas szansa ku temu zeby bylo dobrze czy jakas zagrywka z ich strony
tez przedstawiam sie nowym aby nie musiały wertować tych wszystkich stron
mam na imie Celina i mam 24 lata córeczka Antonina poród 16.12.2009 r, godz 10.00 CC Antonia
62 cm 4100
a ja mam laski dylemat na swieta :-( odezwali sie rodzice mojego R ktorzy nie utrzymuja generalnie z nami kontaku bo mnie nie akceptuja mało tego uwazaja ze Antosia jest nie ich syna i nagle nas zapraszaja na swieta i nie wiem co robic, nienawidze ich z drugiej strony wiem ze dla R to wazne w koncu to rodzice i nagle cos sie w nich ruszylo, nie wiem czy to jakas szansa ku temu zeby bylo dobrze czy jakas zagrywka z ich strony
NeSSi
Moderatorka
Czes - dupna to trochę będzie rada od kogoś kto sam ma problemy z teściami, jestem w identycznej sytuacji jak Ty. Ale może warto chociaż dla męża zrobić wyjątek ? Taki dar serca od Ciebie dla Niego jakby to nie brzmiało A może miło i Ty się rozczarujesz ?
reklama
NeSSi
Moderatorka
Śliczne chłopaki Podobni do siebie
Powiedz teraz Kochana jak Ty sobie radzisz z trzeba chłopami w domu ?