reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
witajcie nowe mamuski:)

ja na katarek polecam olbass,nic innego u mojego synka sie nie sprawdza:) ani woda morska,ani nasivin :) Pewnie amol tez by pomogl tak jak pisze Nessi:)

No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)

No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)

wow kawal chlopaka:-D ciezko bylo urodzic Bartusia?

a mi dzis maja przywiesc te meble co zamawialam z 5 tyg temu...takze mase roboty przed siwetami bede miala. Ale na cale szczescie pierwsza rata bedzie po nastenym przelewie z mopsu uffff:-)

Wy dziewczyny sie przedstawiacie to i ja sie przedstawie:-) bo nas tez nie znacie:-)
Wiec mam na imie Anka,mam 22 lata i i samotnie wychowuje mojego synka Alanka:) Urodzil sie 5 grudnia,o godz 7.15 waga 3640 i 55 cm dlugi:-) porod silami natury:)
)

I ja witam nowe mamuski :) i stare :-D
tez przedstawiam sie nowym aby nie musiały wertować tych wszystkich stron :-D

mam na imie Celina i mam 24 lata córeczka Antonina poród 16.12.2009 r, godz 10.00 CC Antonia
62 cm 4100 :szok:
a ja mam laski dylemat na swieta :-( odezwali sie rodzice mojego R ktorzy nie utrzymuja generalnie z nami kontaku bo mnie nie akceptuja mało tego uwazaja ze Antosia jest nie ich syna :wściekła/y: i nagle nas zapraszaja na swieta i nie wiem co robic, nienawidze ich z drugiej strony wiem ze dla R to wazne w koncu to rodzice i nagle cos sie w nich ruszylo, nie wiem czy to jakas szansa ku temu zeby bylo dobrze czy jakas zagrywka z ich strony:wściekła/y:

Czes - dupna to trochę będzie rada od kogoś kto sam ma problemy z teściami, jestem w identycznej sytuacji jak Ty. Ale może warto chociaż dla męża zrobić wyjątek ?:) Taki dar serca od Ciebie dla Niego jakby to nie brzmiało :) A może miło i Ty się rozczarujesz ?:)

reklama
Do góry