reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
witajcie nowe mamuski:)

ja na katarek polecam olbass,nic innego u mojego synka sie nie sprawdza:) ani woda morska,ani nasivin :) Pewnie amol tez by pomogl tak jak pisze Nessi:)

No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)

No więc mam na imię Ania, mam 27 lat i jestem mamą dwóch łobuziaków: Kubuś ma 3 latka a Bartuś 26 grudnia skończy roczek (urodził się o godzinie 15.50, siłami natury, 58cm, 4700g) :-)

wow kawal chlopaka:-D ciezko bylo urodzic Bartusia?

a mi dzis maja przywiesc te meble co zamawialam z 5 tyg temu...takze mase roboty przed siwetami bede miala. Ale na cale szczescie pierwsza rata bedzie po nastenym przelewie z mopsu uffff:-)

Wy dziewczyny sie przedstawiacie to i ja sie przedstawie:-) bo nas tez nie znacie:-)
Wiec mam na imie Anka,mam 22 lata i i samotnie wychowuje mojego synka Alanka:) Urodzil sie 5 grudnia,o godz 7.15 waga 3640 i 55 cm dlugi:-) porod silami natury:)
)

I ja witam nowe mamuski :) i stare :-D
tez przedstawiam sie nowym aby nie musiały wertować tych wszystkich stron :-D

mam na imie Celina i mam 24 lata córeczka Antonina poród 16.12.2009 r, godz 10.00 CC Antonia
62 cm 4100 :szok:
a ja mam laski dylemat na swieta :-( odezwali sie rodzice mojego R ktorzy nie utrzymuja generalnie z nami kontaku bo mnie nie akceptuja mało tego uwazaja ze Antosia jest nie ich syna :wściekła/y: i nagle nas zapraszaja na swieta i nie wiem co robic, nienawidze ich z drugiej strony wiem ze dla R to wazne w koncu to rodzice i nagle cos sie w nich ruszylo, nie wiem czy to jakas szansa ku temu zeby bylo dobrze czy jakas zagrywka z ich strony:wściekła/y:

Czes - dupna to trochę będzie rada od kogoś kto sam ma problemy z teściami, jestem w identycznej sytuacji jak Ty. Ale może warto chociaż dla męża zrobić wyjątek ?:) Taki dar serca od Ciebie dla Niego jakby to nie brzmiało :) A może miło i Ty się rozczarujesz ?:)

reklama
Do góry