reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

CZeść Dziewczynki- u nas dzisiaj pracowicie....praca w domu ma swoje minusy- jak się nie robi na bieżąco to w któryms momencie robi się nawał.....ech ten mój brak systematyczności:(:(:(

Daffi tez myślę,że powinnaś zasięgnąć rady lekarza

reklama
Daffi mała jak była malutka i miała zapracia to brała syrop - Lactulosum - lekarz jej przepisał i było git, kupka szła - moja bratowa ostatnio też miała problem wypiła syrop i sruuu poszło :p Natomiast małej mojego brata lekarz ostatnio przepisał Debridat na zaparcia - nie wiem jak Ty ale ja bym się przeszła do lekarza - bo to już troszkę trwa no nie ?

wiesz kochana to bylo tak ze miala przeszlo i teraz nawrocilo znow.....
ale wiesz co mysle ze przejde sie i pwoiem ze zaparcia ciezkie ma a w sumie nic nowego nie ma w menu....

idź Daffi, idź, po co sie ma dziecie męczyć.... jak nie da rady domowymi sposobami, to lekarz potrzebny bywa...

hmmm pojde dopiero jutro bo jutro przyjmuje lekarz na dzieciach zdrwych a na dzieci chore wole nie isc co by julka nie zlapala czegos oczekujac w kolejce. a u nas dzieci zdrowe przyjmowane sa we wtorki i czwartki.
dzis juz 2 kupy byly normalne tylko ciut mi sie odparzyla.

Nie pamiętam na ,którym wątku przeczytałam ,że któras z Was chciałaby zostać doulą.Weszłam na stonę fundacji rodzić po ludzku i faktycznie kurs będzie w pierwszej połowie roku.Kto się wybiera ze mną?

Dziewczyny a ja mam pyatnie jaki krem do twarzy ochronny polecacie dla maluchow na tą zimną pogode?
mam z bambino i z nivea ale widze ze dosc slabo dizalaja na julke.. strasznie skóra mocno jej peka na policzkach i nosku od zimna....

co do kremu to sama się zastanawiam jaki wybrac, tez na razie uzywam bambino ale z tej wiedzy co posiadam to powiem ze najlepiej wybrac taki na ktorym jest napisane "na mróz i niepogode" bodajze nivea ma taki i hipp ale nie jestem pewna na 100 % najlepiej jak bedziesz przechodzila gdzies kolo apteki to zapytaj o takie.
pamietam jak byla u mnie polozna po porodzie i wlasnie opowiadala o takich kramech do buźki ze nie warto kupować tych na każdą pogodę bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego i zgadzam się z nia :)

ps. słodziachna córcia :)m moja jest z 16 grudnia i tez musze pare zdjec wstawic(jestem tu nowa) :)

co do kremu to sama się zastanawiam jaki wybrac, tez na razie uzywam bambino ale z tej wiedzy co posiadam to powiem ze najlepiej wybrac taki na ktorym jest napisane "na mróz i niepogode" bodajze nivea ma taki i hipp ale nie jestem pewna na 100 % najlepiej jak bedziesz przechodzila gdzies kolo apteki to zapytaj o takie.
pamietam jak byla u mnie polozna po porodzie i wlasnie opowiadala o takich kramech do buźki ze nie warto kupować tych na każdą pogodę bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego i zgadzam się z nia :)

ps. słodziachna córcia :)m moja jest z 16 grudnia i tez musze pare zdjec wstawic(jestem tu nowa) :)
witam nowa mame:) napisz cos wiecej o sobie i corci:)

reklama
Dziewczyny a ja mam pyatnie jaki krem do twarzy ochronny polecacie dla maluchow na tą zimną pogode?
mam z bambino i z nivea ale widze ze dosc slabo dizalaja na julke.. strasznie skóra mocno jej peka na policzkach i nosku od zimna....

ja używam z musteli, drogi jak pieron, ale co robić, jak Zosia taka wybredna ;)

ja również witam nową mamusie i jej córeczkę... Napisz coś więcej, cobysmy sie szybciutko zapoznali lepiej :)

Do góry