reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam:)
Ja dzis pierwsza tutaj:)
Julcia jak zwykle o 5 wstala:(
o 3:20 juz sie obudzila po raz pierwszy ale dala rade zasnac i do tej 5 dociagnac.
Ja w kazdej wolnej chwili spie...

reklama
Witam :) To fajnie, że jakoś sobie radzisz ze spaniem przy Julce :)
Ja też sobie wczoraj obiecałam, że zero słodkiego i co ... na noc mnie wzięło i zjadłam kostkę czekolady i 3 kukułki :/. Od wczoraj mocno boli mnie jedna pierś, mam taką gulę jak dotykam to mnie rwie, daję małej do picia tą pierś ona ciągnie a gula nie schodzi. Czy to może być zapalenie piersi ? Cholercia ... już sama nie wiem.

Ja też sobie wczoraj obiecałam, że zero słodkiego i co ... na noc mnie wzięło i zjadłam kostkę czekolady i 3 kukułki :/. Od wczoraj mocno boli mnie jedna pierś, mam taką gulę jak dotykam to mnie rwie, daję małej do picia tą pierś ona ciągnie a gula nie schodzi. Czy to może być zapalenie piersi ? Cholercia ... już sama nie wiem.

nie wiem co to:( nie mailam zapalenia to nei wiem jak to wyglada...moze warto sprawdzic u lekarza? A jak tam
Amelka??

Kala nie dziwe sie ze spisz w kazdej chwili:) ja jak bylam w ciazy to tez wszedzie gdzie popadnie bym spala:) nawet w pracy ciezko bylo usiedziec :(Ale lekarz szybko dal mi zwolnienie.
a tak to ogolnie dobrze sie czujesZ??? niec nie dolega?

O kurcze. Mi to wyglada wlasnie na zapalenie, no ale expertem nie jestem. Moze lepiej wybierz sie z tym do lekarza.

nie wiem co to:( nie mailam zapalenia to nei wiem jak to wyglada...moze warto sprawdzic u lekarza? A jak tam
Amelka??

Kala nie dziwe sie ze spisz w kazdej chwili:) ja jak bylam w ciazy to tez wszedzie gdzie popadnie bym spala:) nawet w pracy ciezko bylo usiedziec :(Ale lekarz szybko dal mi zwolnienie.
a tak to ogolnie dobrze sie czujesZ??? niec nie dolega?

Wszystko ok:) Dziekuje ze pytasz:)
A jak Alanek? Biega juz ostro?

Amelka ok, tylko łobuziara się zrobiła straszna :) Ostatnio nic mnie nie słucha. Raczkuje ale nie chodzi, potrafi sama już dłuższą chwilę ustać. A w nocy to taki mały aniołek :)

No i witam ja po kolejnych nocnych przebojach...
kocham moment kiedy moje dziecko sie przytula do mnie i spi..
ale niestety nie trwa to wiecznie. Czlwoiek wiecej nie spi niz spi bo syrena wyje a czemu? nie wiem....

Madziarena to faktycznie wyglada na zapalenie piersi. Idz do lekarza. A masz temp? bo przy tym lubi pojawiac sie wysoka temp.
A dorosly temp wysoka znosi zle zreszta sama wiesz.
Ja systematycznie lapie zapalenie ropne gardla.
Raz chwycilo i srednio co 3 tyg je mam.... teraz chwilowo spokoj...

dobry :-)
mamy dobre wieści Stas po wizycie u lekarz i wszystko ok, zdrowy i oczka tez ok juz i moze wędrowac do żłobka; powiem Wam ze babcia to skarb ze przyjezdza do nas na kazde skinienie ale tak rozpieszcza Stasia i jak ja cos powiem to ona chce po swojemu wiec samemu najlepiej...

reklama
dobry :-)
mamy dobre wieści Stas po wizycie u lekarz i wszystko ok, zdrowy i oczka tez ok juz i moze wędrowac do żłobka; powiem Wam ze babcia to skarb ze przyjezdza do nas na kazde skinienie ale tak rozpieszcza Stasia i jak ja cos powiem to ona chce po swojemu wiec samemu najlepiej...

ooo prowazdasz Stasia do żłobka:D i jak sie tam czuje?
a co mial z oczkami?

Marzka no to super kolejna dobra wiesc oby posiew byl ok.
a leukocyty chyba do 4 sa dopuszczalne..
bo pamietamjak z julka walczylam bo miala ich za duzo i erytrocyty wtedy tez miala.

Wszystkiego najlepszego dla Julki Kali83, Igorka Wiki20, Gabrysi Elizy.
Juz wam maluszki pozostalo 30 dni do 1-szych urodzinek:)

Ostatnia edycja:
Do góry