reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

kopciuszku jesteś okropna z tym ciastem! jutro go zrobie :-D

Własnie sie nim zajadam i jest BOSKIE:tak::-)rób,rób jesli tylko takie lubisz to napewno bedziesz zadowolona:tak:moj maz mowi ze zjadłby całe:-Dja robilam w tortownicy bo nie mam takiej malej brytfanny.

my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em :tak: jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą :tak:

Z miekka:baffled:kurcze ja pamietam jak Julci kupowalam buty to nam mowili ze pietka ma byc usztywniona i cala zakryta:tak:

reklama
Własnie sie nim zajadam i jest BOSKIE:tak::-)rób,rób jesli tylko takie lubisz to napewno bedziesz zadowolona:tak:moj maz mowi ze zjadłby całe:-Dja robilam w tortownicy bo nie mam takiej malej brytfanny.

Z miekka:baffled:kurcze ja pamietam jak Julci kupowalam buty to nam mowili ze pietka ma byc usztywniona i cala zakryta:tak:
Sylwia, a trudne w robieniu to ciasto? Bo ja jestem antytalent do pieczenia, ale smaka mi zrobiłaś.
A butki mają mieć sztywną piętkę, Elizie chyba chodziło o to, że reszta bucika miękka nie krępująca ruchów.

A co dzieje sie z Patryczkiem?
widze ze dzieci sie pochorowaly torszeczke. zdrówka dla wszystkich.
u Marzki tez widze ze cos dzieje sie z Michalkiem... jejku....

wyrażnie zapytałam o tą pięte i powiedział,że nie usztywniamy nogi jeśli nie ma żadnych problemów...tzn takie zwykłe kapciuchy mają troszkę sztywniejszą ,ale chodziło mu o takie mega sztywne jak są np w butach :tak:w butach mają być sztywne ,ale w kapciach nie aż tak bardzo , tylko jak to w kapciach :tak:..zamotałam trochę ;-) ,ale ogólnei rzecz biorąc żeby nie kupować np sandałów letnich jako kapcie ..tylko kapcie mają być kapciami :tak:
.. i wyrażnie zaznaczył,że twarde podłoże typu podłoga niczemu nie służy...pod stopą ma być miękka (czyli łatwo zginająca się) podeszwa ,albo trawa,piasek itp.

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza dzięki za info, moja Julia niestety nie potrafi w buciakch chodzić bo się potyka, więc na razie skarpetki zostają...
A i wysypka Julce prawie zeszła:-)ale jest OKROPNA w zachowaniu:wściekła/y:ciagle kwiczy, piszczy płacze głowa mi pęka juz:wściekła/y:Ale widzę że dużo dzieci taki ma ciężki okres:no:

Do góry