reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam wczoraj odebrałam wyniki i w moczu wsio OK leukocyty tylko 1-3 to chyba w miarę i obecność kwasu askorbinowego, posiew w piątek powinien być.
no to super :-)

ooo prowazdasz Stasia do żłobka:D i jak sie tam czuje?
a co mial z oczkami?
wiesz co małe zapalenie spojówek bo leciała ropka ale mineło i bylismy u lekrza skontrolowac jeszcze i juz ok;
a co do złobka tak chodzi od 1 wrzesnia, wydaje mi sie ze podoba mu sie przychodzi uśmiechnięty on ogolenie idzie do wszystkich wiec niema problemu z zaklimatyzcja, niechce jesc obiadków i zjada w domku a reszta ok, spi ladnie i ok:-)

reklama
Witam:)
Ja dzis pierwsza tutaj:)
Julcia jak zwykle o 5 wstala:(
o 3:20 juz sie obudzila po raz pierwszy ale dala rade zasnac i do tej 5 dociagnac.
Ja w kazdej wolnej chwili spie...

no wcale się nie dziwię, że śpisz ile możesz :-)
Chcesz się zamienić? Mój śpi długo ;-)

Witam :) To fajnie, że jakoś sobie radzisz ze spaniem przy Julce :)
Ja też sobie wczoraj obiecałam, że zero słodkiego i co ... na noc mnie wzięło i zjadłam kostkę czekolady i 3 kukułki :/. Od wczoraj mocno boli mnie jedna pierś, mam taką gulę jak dotykam to mnie rwie, daję małej do picia tą pierś ona ciągnie a gula nie schodzi. Czy to może być zapalenie piersi ? Cholercia ... już sama nie wiem.

lepiej niech Cię lekarz oglądnie :tak: Jak są jakieś guziki to tym bardziej :tak:
Ja kiedyś przez pół roku nie jadłam słodyczy i przez pierwszy miesiąc śniły mi się po nocach :-D

Witam wczoraj odebrałam wyniki i w moczu wsio OK leukocyty tylko 1-3 to chyba w miarę i obecność kwasu askorbinowego, posiew w piątek powinien być.

No to kamień z serca!

dobry :-)
mamy dobre wieści Stas po wizycie u lekarz i wszystko ok, zdrowy i oczka tez ok juz i moze wędrowac do żłobka; powiem Wam ze babcia to skarb ze przyjezdza do nas na kazde skinienie ale tak rozpieszcza Stasia i jak ja cos powiem to ona chce po swojemu wiec samemu najlepiej...

Ja też chciałam dać małego do złobka i do pracy iść, ale T się uparł, że mam w domu siedzieć...

no to super :-)

wiesz co małe zapalenie spojówek bo leciała ropka ale mineło i bylismy u lekrza skontrolowac jeszcze i juz ok;
a co do złobka tak chodzi od 1 wrzesnia, wydaje mi sie ze podoba mu sie przychodzi uśmiechnięty on ogolenie idzie do wszystkich wiec niema problemu z zaklimatyzcja, niechce jesc obiadków i zjada w domku a reszta ok, spi ladnie i ok:-)

no ja problemu z julka zeby zaklimatyzowala sie gdzies tez nie mam. idzie do kogo popadnie awet sie nie obroci za mna.
tak jakby mnie nie bylo:p
zazdroszcze. a drogie sa takie żłobki? u mnie w miescie jest 1 ale nie wiem nawet ile kosztuje....

Wiadomość dobra ale nadal nie ma przyczyny jego przykurczania nóżek.

yhym czyli sprawa taka powazna... nie wiedzialam dokladnie o co chodzi myslalam ze moze infekcje mial...
moze posiew pokaze cos... mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego.

reklama
my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em :tak: jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą :tak:

super, że OK. Czyli jakie kapcie? ma być usztywniona kostka a reszta swobodna, czy coś w stylu skarpet na gumoej miękkiej podeszwie, bo sorry, naprawdę nie łapię, a buciki trzeba na dniach kupować...
Już nawet bylismy i załamka... Wysokie podbicie, cięzko włożyć, a pani w sklepie powiedziała, ze rozmiar 22 a zimowe to nawet 23-24 ... szok... a rozmiarówka jest 21-22 --- to co ja mam kupić????
EDIT:
Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie :D

heh, my na Zosię wrzaskun albo jaźwiec wołamy, jak wrzeszczy :)

Eliza dzięki za info, moja Julia niestety nie potrafi w buciakch chodzić bo się potyka, więc na razie skarpetki zostają...
A i wysypka Julce prawie zeszła:-)ale jest OKROPNA w zachowaniu:wściekła/y:ciagle kwiczy, piszczy płacze głowa mi pęka juz:wściekła/y:Ale widzę że dużo dzieci taki ma ciężki okres:no:

noo, jakis taki moment... a w butach chyba też trzeba nauczyć się chodzić ...

Ja w kazdej wolnej chwili spie...

śpij, spij, z aparę miesięcy nie bedziesz miała czasu palca do nosa wsadzić ;)

dobry :-)
mamy dobre wieści Stas po wizycie u lekarz i wszystko ok, zdrowy i oczka tez ok juz i moze wędrowac do żłobka...

super, że lepiej ze zdrówkiem i wynikami...
marzka, trzymam kciuki za posiew i ostateczne wyjasnienie tego podkurczania nóżek

STO LATEK dla dzisiejszych Jubilatów i Jubilatek :)

100 lat dla wszystkich dziś świętujących!!!!

Do góry