reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

To ja już jadę po te malibu jak nie chcesz :-D
Dawaj adresssss...
Do ciebie też jade masło prawdziwe ukraść :-D

Dagmar wysłać z kokardką?:-D

Cześć laseczki ja od 5 nie śpię bo musiałąm kombinować z nowu z moczem a mały jak na złość nie chciał mi nasikać w końcu jak już miałam zrezygnować i wyszłam z pokoju słyszę jakieś "eeee" z pokoju wchodzę a tu pół woreczka siuśków no i T zawiózł część wyników popołudniu a druga część koło piatku. Od wczoraj mój Michał zaczął sam siadać nareszcie siada z podporu bocznego i z czworaków narazie tak troche nieporadnie ale ważne że się coś ruszyło.

gratulacje dla małego siadacza :-) i oby mocz wyszedł dobrze...

Hej Dziewczynki

Wczoraj i dzisiaj mój P. ma wolne więc nie zaglądałam za często na BB..ale nadrabiam powoli.....przed wyjściem do szpitala....-mam mieć usg wątroby,śledziony ,wątroby i aorty (?!):szok: Strasznie się boję ,że coś znajdą:-:)-:)-(
Zajrzę do Was jak Młody pójdzie spać po południu....
Miłego dnia wszystkim.

Usg aorty?:eek:
nie bój się, trzymam kciuki :tak: daj znać jak najszybciej jak wyniki

i ja się witam na tym wątku :-)

Sto lat dla Danielka :-)
Cherie czekolada mówisz...mhmm mam mieszankę wedlowską i szafce i kusi coraz bardziej :-D

To wy gromadźcie te zapasy a potem się podzielicie co?;-)Bo u mnie się nie chcą gromadzić, jeszcze nie zjem dobrze już spalę i jaka tu sprawiedliwość??

Matko najsłodsza to ja się podzielę :-D
Mi każdy kawałeczek zalega potrójnie chyba ;/ zjem kawałek ciasta i od razu czuję się cięższa. może nie wyglądam, ale ważę sporo..chyba upchana jestem ;/

my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em :tak: jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą :tak:

to dobrze, że wizyta w porządku :-)

Hej ho ... gawędziary!

Oo,oo ... Dafii hej ;)

EDIT:

Nie krępować się moją obecnością no! :)
Zalazłam, patrzę a tu teraz cisza :> Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie :D

Ness wcale się nie krępuję - wręcz przeciwnie :-)

Mi naprawdę dobrze tu pisać :) Cały czas czytałam zamknięty, ale wolałam przeczekać burzę.

Któraś z Was wstawiła fajny filmik dokumentalny o tym eksperymencie niemycia się przez 6 tygodni :-D No i stronkę z kawałami sklepowymi :-D dzięki laski :)

Teraz mecz oglądam i żesz w pyszczek jeża wygrywamy :-D na razie ;-) [ooo remis jednak....]

Alan mi dziś włączył w telewizorze tryb sklepowy i musiałam przełączyć na tryb domowy co skutkowało skasowaniem wszystkich ustawień i kanałów wrrr T się wkurzy, bo poukładał sobie kanały i znów będzie musiał :-D

Cześć Daffi.

reklama
Sylwia, a trudne w robieniu to ciasto? Bo ja jestem antytalent do pieczenia, ale smaka mi zrobiłaś.
A butki mają mieć sztywną piętkę, Elizie chyba chodziło o to, że reszta bucika miękka nie krępująca ruchów.

Wiesz zalezy...:-Ddla mnie nie bylo trudne,najgorsze to ciasto,reszta poszla szybciutko:tak:ogolnie jest wart poswiecenia:tak:
Kopciuszku masz juz wyniki Patryka??? czy przegapilam?

Nie nie przegapilas;-)odbiore jutro bo dzis nie chcialo mi sie jechac specjalnie do miasta,jutro jade bo mam zaproszenie do kumpeli na kawcie wiec przy okazji odbiore i zajrze do przychodni;-)pediatra oceni czy jeszcze potrzebne jest leczenie.
Ale sie ciesze tego spotkania z kumpela:-)tego mi bylo trzeba:tak:

Witaj Luuuzna.

no ja moge z reka na sercu podpisac sie pod tym co pisze Lanjaa to chyba taki etap teraz. Julka moja jest nieznosna.... piszczy placze wymusza wszytsko krzykiem a dzis chyba ogolnie przeszla sama siebie. pospala mi 15 minut to juz w ogole dzialalo na nasza niekorzysc.
Najgorsze ze niesprzespane nocki trwaja juz 3 miesaice.. i nie zapowiada sie lepiej.zeby nie ida.. wsio jest ok to czego ten czort ode mnie chce w nocy?

ok ja lece spac. jutro z ranca sie odezwe poki czas bede miala.

Ostatnia edycja:
Kopciuszku mam nadzieje ze leczenie nie bedzie juz potrzebne:) a jak Julka w przedszkolu? juz sie zadomowila?

Luuuzna tak mialam ochote na cos slodkiego:D przypomnialas mi ze mam cukierki:D

reklama
Do góry