kopciuszek2107
Fanka BB :)
kopciuszku a sama ci sie @ unormowala???
Takteraz juz mam normalne @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kopciuszku a sama ci sie @ unormowala???
Takteraz juz mam normalne @
Krokiety to jest myśl!!!! Nigdy sama nie robiłam ale zrobie może testowo(fajnie,że mój P. zawsze chętnie jest królikiem doświadczalnym-kulinarnym- hehe) Dzięĸi!Wróciłam Szyneczka przyniesiona...mniam mniam...kawka wypita
Co do prodiża...nie doradzę bo w życiu tego nie używałam Mało tego...w piekarniku moze ze dwa razy cisto piekłam Niestety jesli chodzi o ciasta to jestem beztalencie
Julka jesli ci chodzi o jakies cieple danie zamiast bograczu z mięsem to może barszcz z krokietem (kapusta i grzyby)?
Co do butelek....Hania nigdy nie piła z butelki herbatki czy soczku...do dziś pije z kubeczka ze słomką....a czytałam gdzieś że picie ze słomki jest dobre dla dzieci Umie pić ze zwykłego kubka...ale jeszcze wyleje dużo więc póki co zostawiam słomke Tomek za to pije z butelki...niekapka nie tknie Ale jeszcze poczekam i tez wprowadzimy słomkę
Ale fajnie was tu widziec:-)bedzie z kim pogadac o DUPIE MARYNY;-)
Fajnie ze goscie przylatuja:-)w koncu troche bedziesz miala z kim poplotkowac;-)
u mnie tez by moglo sie przestwic bo wykituje
ja kochana mam to samo na kilka dni przed atak na lodowke az mama sie smieje ze wszysko wyjadamja całe (hmmm dojrzałe ;p) życie miałam @ tak różnie co do częstotliwośći/długości/bolesności itd...wieku chyba 16 lat jak pojechałam na wakacje tak nie miałam okresu ponad 2 miesiące....zdarzały się też ze 3 w miesiącu...Po tylu latach wiem jednak kiedy się zbliża...bo wtedy atakuję lodówkę na kilka dni przed....
moze ja tez slomke mu pokaze i sprobuje dac pic przez niaJulka najprostsze ciasto na krokiety to woda i mąka i szczypta soli..ciasto jak na naleśniki i upiec Ale jadłam ostatnio super z dodatkiem pietruszki w ciescie...bombowe były
Co do słomki....koło roku Hania juz piła! Tomek tez juz kilka razy zajazył co ma robic oprócz gryzienia i napił się tak soczku
no przecież wiemy to to tylko taka dyskusja śmieszna była że niby tu cicho i pusto ;-)