reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak to pusto:) Już 4 jesteśmy:)
Fikusku współczuję tego okresu...ale kurka ja bym juz w końcu chciała dostać ten okres!!! A tu nic...dalej cisza:(

Jak to pusto:) Już 4 jesteśmy:)
Fikusku współczuję tego okresu...ale kurka ja bym juz w końcu chciała dostać ten okres!!! A tu nic...dalej cisza:(

dostaniesz odstaniesz i oby ni byl taki jak moj:( bo jeszcze nie dosc ze krzyz boli mnie caly czas to przy okresie tak ze an nie moge siedziec :( co chwile musze wstawac:/

5 :-)

Witajcie :) Tak o ginach piszecie też muszę się wybrać, żeby mi powiedział, że mój długi cykl jest ok. Mam nadzieję, że jest ok :-)

hehe a wiecie jak ból mieć 22 dniowy okres? Miałam kiedyś ;-)

Dobra zaraz wracam tylko muszę skoczyć do sąsiadki po domowej roboty szyneczke:) Ciekawe czy jest tak dobra jak mówi:)

reklama
Aga daaaj trochę szynki :-) Boziu jaka ja mięsożerna jestem :-D
Fikusku to były początki mojego okresowania....22 dni okresu i 6 dni przerwy czyli tak jakby idealnie ale na odwrót zupełnie :-D Na podpaski przez 3 takie cykle wydawałam fortunę.
Od zawsze miałam kłopoty z miesiączką - cud że w ciążę zaszłam. Myślę, że to przez tabsy,a raczej przez to że moje hormony zwariowały, jak zaczęłam je brać.

Aaa zrobiłam gofry z przepisu Marzki na wątku o gotowaniu - przepyszne :)))))

Do góry