reklama
u nas stwierdziła ,że jelitka pracują i to takie trawienie,ale nie ma płaczu ani żadnych innych rzeczy przy tym jak u was ..zresztą już rzadko tak robi a jak robi to na chwilkę tak nóżki napina tylko, więc u nas faktycznie diagnoza się sprawdziłaPediatra stwierdził że raczej problem jelitowy ale ja tego nie wykluczam bo jak się go rozbierze to nóżkami ściska siusiaka albo przypadek albo coś w tym jest.
a swoją drogą zaczełam coś czytać na temat tego odkrywania przyjemności i w sumie u was te objawy są zblirzone do tego co opisują na różnych forach ..a próbowałaś w tym momencie jak to się dziję zająć go czymś innym ,odwrócić uwage ?
u moich dzieciaków tak wygląda na nabiał alergia, ale u każdego dziecka może to być co innegoA więc tak to wygląda na łydkach a na udach na razie jest pokrzywka...
Zobacz załącznik 299504
wcale nie musi to oznaczać alergii na gluten, bo np u moich dwóch alergików właśnie oznacza na nabiał :-)Dziewczyny plamki na skórze, na nóżkach, w szczególności na zgięciach to od glutenu!!! Może w ostatnim czasie dzieci większe ilości zjadły??
marzka mój Wojtek też się interesuje siusiakiem
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Raczej powinno sie z racji tego ze jednak ta butelka po jakims czasie smierdzi mlekiemDziewczyny, co jaki czas zmieniacie smoczki w butelce ? butelki też należy zmieniać ? ..jako świeża mama butelkowa nie jestem w temacie ;-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
Eliza ja wymienialam ale chyba tylko raz,teraz nie smierdzi mi mlekiem
ja wymieniam gdy jest taka konieczność ;-) czyli gdy już jest taka matowata ;-) smoczki zmieniam gdy też widzę że zaczynają być nie fajne..Dziewczyny, co jaki czas zmieniacie smoczki w butelce ? butelki też należy zmieniać ? ..jako świeża mama butelkowa nie jestem w temacie ;-)
reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)co tutaj tak pusto?