reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
co do cebuli z zosnkiem... wlasnie sobieprzypomnialam ze jako dziecko nalogowo to zjadalam po lyzce dziennie. Moi rodzice miodem zalewali. Nie wiem czemu ale mi bardzo smakowalo :) pewno dlatego ze slodkie

hej kochane :-D
ja zakretu zlapac nie moge. Wlasnie zajrzalam w glab szafki w kuchni a tam :szok: gdzies w tyle duuuzo nie wykorzystanych tzw resztek maki i makaronu. Zakasalam rekawy i robie przetrzepanie. Wszelkie starsze przyprawy czy tzw resztki zatrzymane bo "a noz jeszcze wykorzystam" ale nie wykorzystalam poszly w kosz :)

Witam się z rana:)
Tomek zaliczył dzis pierwszą rozciętą wargę...biedny cały czas języczkiem lizał tą krew a ja nie wiedziałam jak go powycierać żeby go nie bolało:(
Kari współczuje tego dnia z zakupami:( He he ale ja bym tego nie odkładała na półki:)
A co do sprzątania w szafkach..staram się dobać o porządek odkąd walczyłam z molami spożywczymi:) Ale ostatnio miałam mase muszek...i w końcu znalazłam w szafce pomidora w woreczku:) Hi hi ale już był w stanie płynnym..sama woda:)

aga tez sie staram ;] ale mam b glebokie szafki i do nie ktorych zagladam z rzadka wiec jakos raz na rok pasuje je porzadnie przetrzepac ; a ze na swieta mnie nie bedzie to czas najwyzszy ;p

Kari no chyba ze tak:-D
Ja mam bardzo mało szafek więc z musu dbam o porządek bo inaczej nie miałabym gdzie wszystkiego pochowac:)

a ja mam koszmarnie male mieszkanko, malo szafek glebokich w ktorych nie raz znajduja sie rzeczy ktorych tam nie powinno byc.

Szykuje sie, za godzine ide z malym do osrodka na vojty. szlag mnie trafi.

reklama
Do góry