Mama Stacha
&Franka&Janka
Dołączam się do życzeń, najlepszego dla Amelki i Nastusi ;-)Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
Nasze pierwsze "grudniowe" maluszki dzisiaj skończyły o roczek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do życzeń, najlepszego dla Amelki i Nastusi ;-)Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
WSZYTKIEGO NAj NAJ ! Zdrówka przede wszystkim !!! Całuski i od nas :-*Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
u nas dokładnie to samoMisio, nie tylko twoja mała taka. Mój Franek też by ciągle był przy mnie, jak odchodzę to beczy, idzie za mną, albo złapie się stanie, trzyma nogawki i jak chcę iść to też idzie. Jak posadzę go to płacz, jak siedzę na fotelu i np. coś robię na komputerze to stoi przy mnie i beczy żeby mu poświęcać uwagę. Taki cycek-mamusi. Rzadko się zdarza, że się zapomni i zabawi sam. Z ojcem jest spokojny, bawi się, a jak mnie zobaczy to w płacz i leci za mną, bo mu się przypomniało, że matkę ma :-)
Ja mam nadzieję, że to taki wiek i minie :-)
I my się dołączamy.Jutka wszystkiego najlepszego dla Dziewczynek z okazji pierwszych urodzin!!!!!!!
Misio, nie tylko twoja mała taka. Mój Franek też by ciągle był przy mnie, jak odchodzę to beczy, idzie za mną, albo złapie się stanie, trzyma nogawki i jak chcę iść to też idzie. Jak posadzę go to płacz, jak siedzę na fotelu i np. coś robię na komputerze to stoi przy mnie i beczy żeby mu poświęcać uwagę. Taki cycek-mamusi. Rzadko się zdarza, że się zapomni i zabawi sam. Z ojcem jest spokojny, bawi się, a jak mnie zobaczy to w płacz i leci za mną, bo mu się przypomniało, że matkę ma :-)
Ja mam nadzieję, że to taki wiek i minie :-)
i my sie przyłączamy do życzeń, buziaki:-):-):-)
JKochane bardzo dziekujemy za zyczenia i pamiec!!! Buziole dla Was wszystkich. Postaram sie wpasc niedlugo i fotki z urodzin przeslac Sciskamy mocno:*