reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam się wieczorową porą;) Zauważyłam, że coś dużo bobasków się pochorowało ostatnio :-( Nas też trzymał trochę katarek po powrocie z Anglii ale to przez zmianę klimatu. Też Wam przyznam, że nieraz się więcej zrobi jak się jest samej w domu niż z pomocą męża:p Jutro odwiedzi mnie babcia, też będę musiała sprzątnąć na weekend i szybciej pójść spać, żeby się wyspać na zajęcia. W ogóle ten weekend jest obfity w wydarzenia: Ppierwszy zjazd mgr, 6-ta rocznica mojego związku i moje imieninki ;-) MAMO STACHA studiuję Turystykę i Rekreację, specjalizacja Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii :-)

reklama
Dzień dobry :)
U nas w końcu znów super nocka..Tomek obudził się o 6 na mleko i spał do 8 :)
Ale chyba przez ta pogodę tak mnie boli głowa i oczy jakbym całą noc nie spała :(

Witam,
ja za to miałam kiepską nockę, ale głównie na własne życzenie. Do łóżka poszłam o północy, nie mogłam zasnąć, jak już mi się przysypiało to po 1 zmywarka piszczała, że skończyła zmywać, więc wstałam wyłączyć. Spałam ze Staśkiem, bo M w delegacji i wiercił się strasznie, więc ja czujna bo myślałam czy przypadkiem mi się nie zsika. Po 4 obudził się Franek, z lenistwa wzięłam go też do łóżka i dałam cycka, a przed 7 już po mnie skakał. Jestem niewyspana a do tego mam pełno roboty bo zbliża się wizytacja teściowej :-)
Mały dalej nieładnie kaszle, Staśkowi zaczyna cieknąć z nosa a mnie coś ściska w klatce piersiowej i też męczy kaszel, choć nie czuję się chora.
No i Franek chyba przestawia się na jedną drzemkę, ale taką mało wygodną dla mnie. Wczoraj wstał o 7, zasnął po 10 i spał 2,5h. Wieczorem zazwyczaj kąpię go o 20, ale wczoraj był już tak marudny, że nie było miło. Wcześniej kłaść go nie chcę, bo wtedy wcześniej wstaje. Dziś też wstał o 7 i teraz po 9 zasnął. Liczę, że drzemnie się jeszcze drugi raz, bo jadę w godzinną trasę, a on w aucie często śpi.
A co u was dziewczęta? Ratujemy wątek, więc piszcie.

He he Mamo Stacha chyba we dwie będziemy ze soba pisać:)
U nas niby choroba przechodzi ale teraz A chwyciło :( Ja bym już wolała jedną drzemkę ale rano Tomek za wcześnie jest zmeczony a musiałby tak do 12 wytrzymać :( A dodatku mamy problemy z zasypianiem popołudniowym..wczoraj tak długo wrzeszczał że w końcu wzięłam go na kolana..przytuliłam, pokołysałam i zasnał :(

a ja tez tu dolacze:) co do drzemek to Alan roznie spi,zazwyczaj 2 razy ale czasmi zdarza sie i raz. dzis wstalismy o 7 a on od 8.30 znowu spi:) pozniej pewnie padkie kolo 13:)

reklama
Spoko ale zapomnij, że za płytę :D To już obiecałam Ewie :p
MUsisz inaczej się wkupić w me łaski :-D

Tak w ogóle witam, bo tak wpadłam ni z proga ni z pieroga ;-)

Do góry