reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam:) moja pyza to zębata i długa, ale żeby chciała jeśc to nie można powiedziec...byłam u lekarza, miała badania bo że może zapalenie cewki czy cuś... na szczęście zdrowa, ale kaszką pluje z wielką wprawą, obiadki obrzydliwe więc po co jeśc- dwie łyżeczki wystarczą i słoiczek do śmieci a niuniacek i mamusia do mycia:( ewentualnie dynia z indykiem lub żółtkiem gerbera- no to tym głównie ją karmię + mlenio w nocy co 2-3 godziny to wróciła do wcześniejszego-50 tego centyla bo inaczej to spadła do 25 i spadałaby dalej:( smakosz dyni mi się znalazł....
witaj wesola Elko :)
niezle zebata Twoja dziewczynka,
moja Emka ma tylko dwa dolne zebole, ale z ubrankami podobnie,
nie posci, okraglutka mi sie robi ;)

szkoda ale widzę że nie tylko ja mam munza bez rozumu... mówi się trudno. ja już się nawściekałam na swojego, nawyłam przez parę miesięcy i co z tego. jemu od tego rozumu jakoś nie przybyło:( jestem z w-wy ursusa, jak będziesz potrzebowała pomocy to napisz i tyle, bo na baranki liczyc można ale po co...:)pozdrawiam:)

Ten wpis wcześniej był do misio 123, coś zle wcisnęłam a poza tym mam cós nie tak ze znakami polskimi...
jeszcze póki niuniacek pozwala to chciałabym pocieszyc Kari uśmiechniętą mamusię:) wiem że to niełatwe gdy boisz się o maleństwo, jeszcze czytasz o postępach innych a potem patrzysz na swoje słoneczko ze łzami w oczach i z obawą... Małgonia po urodzeniu miała straszny krwiak na głowie- guz poporodowy- lekarze tylko macali i mówili że będzie dobrze a żaden- ani wszpitalu ani w przychodni nie zlecił USG , położna środowiskowa przy wizycie mało trupem nie padła i dawaj szukac wpisu w książeczce a nik tego nie wpisał to jeszcze tłumaczyłam że wiem jak to wygląda ale nie spadła mi z przewijaka:( a biedna niunia przez 4 miesiące generalnie tylko się darła niezależnie od pory doby...Teraz ani śladu po guzie, jeśc nie chce i nie raczkuje ale gada ciągle, usmiecha się do mnie, pełza na wszystkie strony , bawi się wszystkim -najchętniej nie własnymi zabawkami i jest oczywiście najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem:):) po prostu trzeba czasu i wiary że będzie dobrze:) pozdrawaiam:)

...ale tutaj nowych Mamuś :-) Witam ! ...chyba zacznę i tu znów zaglądać :tak:

i dziewczyny z Warszawy też są :-) fajowo :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:-)oj dawno mnie tu nie bylo a to ze wzgledu na brak czasu:tak:nadrobienie wszystkiego jest nie mozliwe:no:nie nadążam za tym całym forum:no:postaram sie jednak zagladac i tutaj;-)
WITAM NOWE GRUDNIUWECZKI I ICH SKARBY:-)

reklama
Do góry