reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!!!

Wiecie co to juz jest szczyt DEBILIZMU:tak:widac ze ktos ma nie rowno pod sufitem,dziwie sie tylko jej mężowi i córce:tak:mają WARIATKE pod swoim dachem:tak:

Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko:) Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki

Fajnie ze jestes:-)no i ciesze sie ze w koncu na swoim;-)

kurcze, moje dziecko zasnęło 20 min temu obiecałam sobie nie zaglądac na forum zanim nie posprzątam domu , ale to prawie jak uzaleznienie;) ale nic biore tyłek w troki i najpierw zrobię to co mam a potem zajrzę;)

mój na szczęscie etap marudzenia i skrzeczenia ma za sobą;) oby to szybko nie wróciło, bo jak Filip zaczyna ciąg marudzenia to mam ochote z domu wyemigrowac ;) chociaz dalej mamy etap mamo nie wychodź z pokoju beze mnie ;)

no u mnie tez ciezko wyjsc,zazwyczaj wychodze jak sie czyms zajmie:D tyle dobrze ze nocki mi przestypia:) tylko ja mam gorzej ze snem bo jak sie klade to bol w krzyzu nie daje zasnac:/

reklama
Do góry