reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
i wszystkiego naj dla WERONICZKI HELCI I ALANKA FIKUSKA!!!! WSZYSTKIEGO NAJ!
dziekujemy
kopciuszek2107
Fanka BB :)
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW!!!
Wiecie co to juz jest szczyt DEBILIZMUwidac ze ktos ma nie rowno pod sufitem,dziwie sie tylko jej mężowi i córcemają WARIATKE pod swoim dachem
Fajnie ze jestes:-)no i ciesze sie ze w koncu na swoim;-)
Wiecie co to juz jest szczyt DEBILIZMUwidac ze ktos ma nie rowno pod sufitem,dziwie sie tylko jej mężowi i córcemają WARIATKE pod swoim dachem
Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
Fajnie ze jestes:-)no i ciesze sie ze w koncu na swoim;-)
sylwik1987
Filipek
Alanku- wszystkiego najlepszego rośnij zdrowo, i bądx grzecznydziekujemy
fikusek1988
dziekujemyhehe teraz grzecznosc by mu sie przydala bo taka sie z niego skrzeczka zrobila ze masakraAlanku- wszystkiego najlepszego rośnij zdrowo, i bądx grzeczny
sylwik1987
Filipek
mój na szczęscie etap marudzenia i skrzeczenia ma za sobą oby to szybko nie wróciło, bo jak Filip zaczyna ciąg marudzenia to mam ochote z domu wyemigrowac chociaz dalej mamy etap mamo nie wychodź z pokoju beze mniedziekujemyhehe teraz grzecznosc by mu sie przydala bo taka sie z niego skrzeczka zrobila ze masakra
sylwik1987
Filipek
kurcze, moje dziecko zasnęło 20 min temu obiecałam sobie nie zaglądac na forum zanim nie posprzątam domu , ale to prawie jak uzaleznienie ale nic biore tyłek w troki i najpierw zrobię to co mam a potem zajrzę
fikusek1988
mój na szczęscie etap marudzenia i skrzeczenia ma za sobą oby to szybko nie wróciło, bo jak Filip zaczyna ciąg marudzenia to mam ochote z domu wyemigrowac chociaz dalej mamy etap mamo nie wychodź z pokoju beze mnie
no u mnie tez ciezko wyjsc,zazwyczaj wychodze jak sie czyms zajmie tyle dobrze ze nocki mi przestypia tylko ja mam gorzej ze snem bo jak sie klade to bol w krzyzu nie daje zasnac:/
lanjaa
Aga mama Julii
witajcie laseczki,
LUZNA!- WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO DLA NASZEGO KUMPLA ALANKA!! SPOZNIONE ZYCZONKA ALE PROSTO Z SERDUCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My też się przyłączamy
reklama
lanjaa
Aga mama Julii
i wszystkiego naj dla WERONICZKI HELCI I ALANKA FIKUSKA!!!! WSZYSTKIEGO NAJ!
Wszystkiego naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!