Fajna sprawa tylko, że ja to mogłabym chyba tylko wieczorami i w weekendy ćwiczyć :-( ale może przekonam babcię....
Spróbować można, a twoja Zosieńka już siedzi samodzielnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna sprawa tylko, że ja to mogłabym chyba tylko wieczorami i w weekendy ćwiczyć :-( ale może przekonam babcię....
Czesc wszystkim. Nawet nie probuje was nadrabiac. Dawno tu nie zagladalam, pewnie wasze pociechy juz biegaja
Moj Arturro skonczyl wlasnie 7 miesiecy i zaczyna wszystko po troche = siada, raczkuje, wstaje na nozki, lapie wszystko co zobaczy i chce to pozrec... mial cos z watroba ale chyba wszystko bedzie dobrze, jutro kolejne badania chce zrobic i sie przekonamy.
Na razie karmie raz dziennie obiadkami, poza tym mnie wysysa rowno. Co prawda nie nalezy to do przyjemnosci - maly rzuca sie, macha rekami, kopie, szczypie, zalewa mlekiem, i oby zeby wyszly mu jak najpozniej...
pozdrawiam wszystkie mamy, moze nastapi czas, ze bede tu zagladac czesciej...)
Spróbować można, a twoja Zosieńka już siedzi samodzielnie?
witajcie laseczki,
LUZNA!- WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO DLA NASZEGO KUMPLA ALANKA!! SPOZNIONE ZYCZONKA ALE PROSTO Z SERDUCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide was troche ponadrabiac