reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
lanjaa
Aga mama Julii
Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
No to super!!!Ale wam zazdroszczę własnęgo kąta
no jestes kochana! opowiadaj szczegoly! no i babo gdzie sa foty ze slubu i chrztu?
helcia81
Fanka BB :)
No to super!!!!!:-)Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
Pauluś89
Grudzień 2009
Jednak bycie na swoim to ińa bajka. Jest super. Alus wlasnie szaleje w swoim zielonym pokoiku a ja z telefonu wskoczylam do was
Jednak bycie na swoim to ińa bajka. Jest super. Alus wlasnie szaleje w swoim zielonym pokoiku a ja z telefonu wskoczylam do was
Jasne że nie ma jak osobno mieszkać.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
super Pauluś ze juz u siebie:-) życze Wam wszystkiego co najlepsze na nowym mieszkanku,niech Wam sie dobrze powodzi kochana!!Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest bosko Tesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
reklama