reklama
Witam nową mamusie :-)Kopciuszek2107 Big Star jest caly czas, lata juz.
Wybierasz sie na gielde samochodowa? Moj maz takze. On mowi, ze jest co niedziele.
A dojechac z Błaszek to najlepiej kierować się na Ostrów Wielkopolski albo na media markt bo to jest bardzo blisko siebie.
Zeby zas na gielde dojechac to trzeba sie na Grabow kierowac.
O zadnej aferze nie jestem poinformowana na tyle aby udzielac glosu. Nie wtracam sie w dyskusje jezeli nic o niej nie wiem Tyle na temat pytania ktorejs z Mamus.
Za to mam pytanie do Was czy ktoras ma dla dziecka kojec? Sprawdza sie? Moja corka maty nie toleruje, znudzila sie jej ostatnio, w lozeczku jak ja klade to nie wylezy wiecej niz minute, siedzi w krzeselku do karmienia sporo to tyle dobrze bo inaczej nic bym przy niej nie zrobila.
Uciekam do corek bo Julka wlasnie wlazla do swojego baseniku na balkonie o zgrozo
Mam nadzieje, ze widac zdjecia, dalam do zalacznika Jak sie podobaja coreczki? Podobno Julka do mnie bardzo podobna
Ja mam kojec i sobie nawet chwalę, ale zbyt długo to tam nie posiedzi, ale przynajmniej jestem pewna, że nie ucieknie np. pod stolik kawowy ;-)
O wow, jaki miałaś mały brzuszek w listopadzie i to na dwa tygodnie przed porodem ile przytyłaś w ciąży?
fikusek1988
Mama Alanka:)
Ania moze dasz wiecej zdiec?
Chérie
Mama Danielka
Nie dawalam, no co Ty Cenie prywatnosc.
Bede zakladac konto na naszej klasie tylko powiedzcie mi o co chodzi z tym, ze nagle wiele osob kasuje te konta? brat opowiadal mi o tym bo on ma konto, ale nie rozumiem go
dam sobie głowę uciąć że już gdzieś ją widziałam. no ale mniejsza z tym...
annagruszka4
Zaciekawiona BB
Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary chcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
annagruszka4
Zaciekawiona BB
Cherie no watpie aby mi ktos ukradl to zdjecie i gdzies wstawil bo ja nie panosze sie ze zdjeciami na lewo i prawo. Moj maz ma fiola na tym punkcie i z niechecia pokazal mi jak sie tu wstawia zdjecia. Mam nadzieje, ze uszanujecie i zaczekacie na moje konto na naszej klasie.
fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja przytulam 14 kg i mialam o wiele wiekszy brzuszek ale moze dlatego ze wiekszych gabarhytow jestemDziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary chcecie?
Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary chcecie?
no cos ty, ja w ciąży przytyła chyba z 18 kg (teraz już dokładnie nie pamiętam ), ale brzuszek miałam konkret :-) a ile ważyła oliwka? A pochwalisz się swoją wagą na dzień dzisiejszy? :-)
reklama
annagruszka4
Zaciekawiona BB
Ale ja mialam duzy brzuch! koniecznie musicie zobaczyc potem na naszej klasie. Teraz waze 57kg
Oliwia urodzila sie majac 56cm i 3kg wazyla
Oliwia urodzila sie majac 56cm i 3kg wazyla