reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszek2107 Big Star jest caly czas, lata juz.
Wybierasz sie na gielde samochodowa? Moj maz takze. On mowi, ze jest co niedziele.
A dojechac z Błaszek to najlepiej kierować się na Ostrów Wielkopolski albo na media markt bo to jest bardzo blisko siebie.
Zeby zas na gielde dojechac to trzeba sie na Grabow kierowac.

O zadnej aferze nie jestem poinformowana na tyle aby udzielac glosu. Nie wtracam sie w dyskusje jezeli nic o niej nie wiem:) Tyle na temat pytania ktorejs z Mamus.

Za to mam pytanie do Was czy ktoras ma dla dziecka kojec? Sprawdza sie? Moja corka maty nie toleruje, znudzila sie jej ostatnio, w lozeczku jak ja klade to nie wylezy wiecej niz minute, siedzi w krzeselku do karmienia sporo to tyle dobrze bo inaczej nic bym przy niej nie zrobila.

Uciekam do corek bo Julka wlasnie wlazla do swojego baseniku na balkonie o zgrozo:)

Mam nadzieje, ze widac zdjecia, dalam do zalacznika:) Jak sie podobaja coreczki? Podobno Julka do mnie bardzo podobna:)
Witam nową mamusie :-)
Ja mam kojec i sobie nawet chwalę, ale zbyt długo to tam nie posiedzi, ale przynajmniej jestem pewna, że nie ucieknie np. pod stolik kawowy ;-)

O wow, jaki miałaś mały brzuszek w listopadzie i to na dwa tygodnie przed porodem :szok: ile przytyłaś w ciąży?

Nie dawalam, no co Ty:) Cenie prywatnosc.

Bede zakladac konto na naszej klasie tylko powiedzcie mi o co chodzi z tym, ze nagle wiele osob kasuje te konta? brat opowiadal mi o tym bo on ma konto, ale nie rozumiem go:)

dam sobie głowę uciąć że już gdzieś ją widziałam. no ale mniejsza z tym...

Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary:) chcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg:) Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg

Cherie no watpie aby mi ktos ukradl to zdjecie i gdzies wstawil bo ja nie panosze sie ze zdjeciami na lewo i prawo. Moj maz ma fiola na tym punkcie i z niechecia pokazal mi jak sie tu wstawia zdjecia. Mam nadzieje, ze uszanujecie i zaczekacie na moje konto na naszej klasie.

Dziewczyny zakladam sobie konto na naszej klasie to potem dam namiary:) chcecie?
Ja przytylam duzo niestety. 15kg. Wczesniej to ja mialam 46kg:) Tylko do wysokich nie naleze bo mam 165cm. Po pierwszej ciazy jakos wygladalam, teraz jest gorzej ze zrzuceniem kg
a ja przytulam 14 kg:) i mialam o wiele wiekszy brzuszek ale moze dlatego ze wiekszych gabarhytow jestem:D

no cos ty, ja w ciąży przytyła chyba z 18 kg (teraz już dokładnie nie pamiętam :baffled:), ale brzuszek miałam konkret :-) a ile ważyła oliwka? A pochwalisz się swoją wagą na dzień dzisiejszy? :-)

reklama
Ale ja mialam duzy brzuch! koniecznie musicie zobaczyc potem na naszej klasie. Teraz waze 57kg
Oliwia urodzila sie majac 56cm i 3kg wazyla

Do góry