reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
czyt. Witajcie kochane e-ciotki dobrze Was mieć!!! :-)prosimy o tłumaczenie :-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
Moje dziecię się dziś wściekło chyba raz się śmieje raz płacze wyzywa to chyba z tego gorąca.
mozliwe,moj w upaly jest nie do wytrzymania dzis u mnie sie troszeczke chlodniej zrobilo Sloneczko swieci,ale nie prazy tak mozno i co jakis czas zajdzie za chmurka
Dla Juliuszka Julki, Michałka Marzki i Michalinki Akozki samych słodkości :*
my rowniez zyczymy najlepszego kochanym dzieciaczkom...
u nas dzis spokojniej... juz nie taki skwar,, nawet deszczyk przed chwila popadal- dobrze- ogorki mi urosna):0 mniam
moja mala wlasnie zasnela,... rozgadana sie zrobila ze szok.. tylko czasem jak ja maruda napadnie to Boze uchowaj i daj cierpliwosc....
fikusek1988
to moze deszczyk przyjedzie id o mnie moj to teraz caly czas "eeeee" robi albo krzyczyu nas dzis spokojniej... juz nie taki skwar,, nawet deszczyk przed chwila popadal- dobrze- ogorki mi urosna):0 mniam
moja mala wlasnie zasnela,... rozgadana sie zrobila ze szok.. tylko czasem jak ja maruda napadnie to Boze uchowaj i daj cierpliwosc....
a tak w ogole dziewczyny moj maly umie robic papa postaram sie nagac filmik to wrzuce na youtube
fikusek1988
u mnie w biedronce dzis wyprzedaze,moj tata kupil alusiowi fajna pizamke za 5 zl ide zobaczyc co jeszcze jest bo miwl ze sa ubranka
aga6671
Mama Hani i Tomka
Buziaczki i od nas!!!
ja tez wole ale co zrobic jak tylko huggiesy byly w promocji!Ja kupiłam wczoraj karton pampersa za 85 zł ;-) Jednak wolę pampersy
My równiez dolaczamy jak najbardziej do zyczonek! 100 lat kochani
0- GYK MCHG UIOB@
.!@"+{>z
heh to byla wiadomosc od Antolka hihihi
Czesc Antoś
no a nasza kolezanka nowa nie umie odpisac Kopciuszkowi na pytanie jak dojechac na gielde itp.....
ja dziewczyny uwazam ze to troll jak nie wiem co!
mozecie myslec co chcecie ale ja Cię trolliku stąd wykurze
reklama
fikusek1988
wroilam kurcze troszke male rozmiary byly juz ale wygrzebalam jedne rampersy i skarpetki za zlotowke