reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dla Juliuszka Julki, Michałka Marzki i Michalinki Akozki samych słodkości :*

my rowniez zyczymy najlepszego kochanym dzieciaczkom...

u nas dzis spokojniej... juz nie taki skwar,, nawet deszczyk przed chwila popadal- dobrze- ogorki mi urosna:)):):0 mniam:p:p

moja mala wlasnie zasnela,... rozgadana sie zrobila ze szok.. tylko czasem jak ja maruda napadnie to Boze uchowaj i daj cierpliwosc....

u nas dzis spokojniej... juz nie taki skwar,, nawet deszczyk przed chwila popadal- dobrze- ogorki mi urosna:)):):0 mniam:p:p

moja mala wlasnie zasnela,... rozgadana sie zrobila ze szok.. tylko czasem jak ja maruda napadnie to Boze uchowaj i daj cierpliwosc....
to moze deszczyk przyjedzie id o mnie:) moj to teraz caly czas "eeeee" robi:D:D albo krzyczy:D

a tak w ogole dziewczyny moj maly umie robic papa:) postaram sie nagac filmik to wrzuce na youtube:)

u mnie w biedronce dzis wyprzedaze,moj tata kupil alusiowi fajna pizamke za 5 zl:) ide zobaczyc co jeszcze jest bo miwl ze sa ubranka:D

wyprzedaz w biedronce??????// kur....ja do najblizszej mam 10 km:( i aktualnie nie jestem mobilna.... no chyba ze rowerem pojade... z mala na ramie:)

Ja kupiłam wczoraj karton pampersa za 85 zł ;-) Jednak wolę pampersy :tak:
ja tez wole ale co zrobic jak tylko huggiesy byly w promocji!

Dla Juliuszka Julki, Michałka Marzki i Michalinki Akozki samych słodkości :*

My równiez dolaczamy jak najbardziej do zyczonek! 100 lat kochani:)

0- GYK MCHG UIOB@
.!@"+{>z
heh to byla wiadomosc od Antolka hihihi:-D

Czesc Antoś:)

no a nasza kolezanka nowa nie umie odpisac Kopciuszkowi na pytanie jak dojechac na gielde itp.....
ja dziewczyny uwazam ze to troll jak nie wiem co!

mozecie myslec co chcecie ale ja Cię trolliku stąd wykurze:)

reklama
Do góry