frankowa_mama
Fanka BB :)
a dziewczyny powiedzcie mi, slyszalyscie o nowym wynalazku przeciwko owadom z chicco? Takie cos: CHICCO ODSTRASZACZ KOMARÓW Z KLIPSEM DO WÓZKA (1102685065) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziewczyny powiedzcie mi, slyszalyscie o nowym wynalazku przeciwko owadom z chicco? Takie cos: CHICCO ODSTRASZACZ KOMARÓW Z KLIPSEM DO WÓZKA (1102685065) - Aukcje internetowe Allegro
hehe nie wiedzialam ze takie cos jest. ciekawe czy dziala ja w aptece kupilam spreja dla alanka od owadow bo go komary kasaly
Ja tez nie wiedzialam, niedawno znajoma mi powiedziala. Tez jestem ciekawa czy to dziala czy to tylko pic na wode.....Franek tez ma spray "sio"
Hej Mamuski. Nameczylam sie by Was nadrobic, nie wiedzialam, ze tyle mozna pisac. Chcialam tylko napisac, ze chyba za stara jestem na jakies udowadnianie tozsamosci. Przepraszam, no sadzilam, ze to jest forum na ktorym kazdy moze napisac cos swobodnie.
W gwoli wyjasnienia - z Internetem mam stycznosc juz lata, ale odkad mieszkamy w bloku osobno (bez moich rodzicow) to dopiero od 2 miesiecy mam Internet.
Nie pamietam co jeszcze pisalyscie, zagubilam sie. Jarek pomogl mi rozpracowac to forum i wiem jak sie wkleja zdjecia. Zrobie to jak znajde czas.