fikusek1988
Mama Alanka:)
mam takie male pojemniczkia w czym mrozisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam takie male pojemniczkia w czym mrozisz?
moje plastikowe,co do szkl;a to nie wiem jak sie zachowa no nie mam zielonego pojecia ale w supermarketach czesto sa te male pojemiczki plastikowe na zywnoscale jakies takie plastikowe na zywnosc? bo kurcze ja kolekcjonuje te sloiczki, ale cos nie jestem do konca przekonana, czy one mi nie popekaja w zamrazalniku
hej dziewczynki
a gdzie nowa mamusia? chyba ja wczoraj zle potraktowalysmy...moze przez zle oswiadczenia. trzeba by ja ladnie przeprosic.
może faktycznie źle ją osądziłyśmy, ale przez M. już nie ma się takiego zaufania do nowych annagruszka4 przepraszamy...
no byla byla twoja druzyna wygrywahmmm....to ja nie wiem czy z tym szlkem bede ryzykowac GOOOOOOOOOL!!!!! jejejejeje GHANA!!!!!!
hehe nie ma za cos w sumie to chyba nie wiele pomoglamhaha jeszcze nie rozgryzlam tu tych podziekowan forumowych Fikusku podziekowalam Ci chyba wlasnie za posta, nie do mnie w kazdym razie dziekuje za info o pojemniczkach