reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewuszki jak macie gdzies blisko POLO market to od 7ego sa promocje: deser gerbera:1,99 ,kaszka bobovita:5,99 ,sok bobovita:1,99 ,Pampers active baby:37,99 ,pieluchy happy:27,99!!!!
ooo to musze sie wybrac, chociaz zrobilam dzis zapasy, ale mam slabosc do promocji, albo powiem tesciowej zeby kupila, bo jest kierownikiem sklepu:p
a co!niech kupi wnukowi:p

puzzle kupialm w Tesco.
ja tez chcialam ale juz nie bylo:wściekła/y:za to kupilam pampki:tak:i gratuluje kolejnego zabka!

wrocilam ze sklepu kupilam uchwyty do butelek, kubka niekapka, balsam, smoczki do butelek 6+, 3 soczki i sloiczki i peklo 100 zl!!!:-(
wkleje wieczorem fotki Olka z niekapkiem:D:tak:
wogole, taka zakrecona dzis jestem, wsiadalm do autobusu, zapominalam kupic bilet i przejechalam 2 przystanki na gapca, a potem rozlalam cole w sklepie hehehehe.... i po drodze spadalo mi kilka rzeczy z torby...boze!!!!!! ciamajda!

Mam pytanko, widzialm na allegro pampersy z niemiec. Mają troche inną etykietkę i zastanawiam się czy są takie same jak w Polsce? Te same rozmiary? bo tańsze są trochę od naszych.

reklama
Do góry