lanjaa
Aga mama Julii
No właśnie w edycji sygnatury jest a tu się nie wyswietla
O teraz
O teraz
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie w edycji sygnatury jest a tu się nie wyswietla
O teraz
świetna sprawa!!! na prawde super a i cene ma niska. My za to co antek byl w nim na basenie (zdj na NK) dalismy 20zl a jest zwyklaskie. zaluje ze go wczesniej nie widzialam. Masz jeszcze jakies fajne rzeczy w zanadzu?? a te puzzle dla Julci to gdzie kupilas??
Ojjj to bardzo tanio ja kupuje z neta 70 sztuk za 36 zl i wlasnie mi przyszly a kurcze musze kupic na sprobowanie paczke pampersow nigdy nie zakladalam malemu i w sumie nie wiem czy lepsze by dla nas byly bo nie mam porownaniaula pampki tanio to fakt!
mnie nikt wczoraj chyba nie doczytal! w tesco kupialm 104szt huggiesow za 49.99.
szkoda ze u mnie nie ma POLO!!!!!!!!!
Dziewczyny które kąpią dzieciaczki w basenikach- macie jakoś specjalnie podgrzewaną wodę, czy taka zwykła po prostu? Bo ja się obawiam, że w takiej zwykłej nalanej z kranu to po prostu za zimno jest (nawet w takie upały)???????