reklama
Witam nową mamę mamy dzieci z tego samego dnia Michaś też 3 grudnia urodzony :-)Wiecej o mnie to nie wiem co napisac.
Mam na imie Ania, mam 29 lat, corke Julie (4l) i Oliwie (z 3 grudnia). Pracuje w sklepie z ubraniami. Mam meza, mieszkamy niestety w bloku, ale liczymy, ze uda nam sie za jakis czas pokombinowac i pomyslec o domku.
Julka chodzi do przedszkola a Oliwke zawoze co rano do swojej mamy na czas mojego pobytu w pracy.
fikusek1988
Mama Alanka:)
a wlasnie ze ja zauwazylam ja juz wrcilam,maly dalej byl marudny,polozylam go spac i padl od razu ja zaraz biore sie za obiadekhmmm ja tez pisalam ze julce idzie kolejny zabek.. jeszcze nie wyszedl ale juz jest ku wyjsciu! nikt nie zauwazyl
hehe
Ula kurcze gratuluje tobie kg ubywaja a mi do
bywaja,oj ostro trzeba bedzie sie za siebie wziasc bo niezdatne az
ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
KOŁO RATUNKOWE Z OSŁONKĄ NA SŁOŃCE BEZPIECZNE (1089463311) - Aukcje internetowe Allegro
normlanie kupie a co
KOŁO RATUNKOWE Z OSŁONKĄ NA SŁOŃCE BEZPIECZNE (1089463311) - Aukcje internetowe Allegro
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
świetna sprawa!!! na prawde super a i cene ma niska. My za to co antek byl w nim na basenie (zdj na NK) dalismy 20zl a jest zwyklaskie. zaluje ze go wczesniej nie widzialam. Masz jeszcze jakies fajne rzeczy w zanadzu?? a te puzzle dla Julci to gdzie kupilas??ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewuszki jak macie gdzies blisko POLO market to od 7ego sa promocje: deser gerbera:1,99 ,kaszka bobovita:5,99 ,sok bobovita:1,99 ,Pampers active baby:37,99 ,pieluchy happy:27,99!!!!
fikusek1988
ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
super to kolo no i tanie
lanjaa
Aga mama Julii
Fikusek dziekuje, udało się wkleić
reklama
fikusek1988
Fikusek dziekuje, udało się wkleić
nie ma za co ale nie widac jeszcze