bosz........... widze ze i u was tak goraco moje dziecie tez szaleje w baseniku i nic jej nie jest- no ale ona mi jeszcze na szczescie nie chorowala i oby tak zostalo.... tylko jakiegos nerwa dzis ma.. moze z goraca?? sama juz nie wiem,, teraz drzemie,.,,
reklama
ola10
Fanka BB :)
wiecie trudno mi sobie wyobrazić że w polsce tak goraco tutaj jest dziś 20 stopni a wszyscy się zachwycają że taka piekna pogoda
Alanek do tej pory miał tylko raz na sobie krótkie spodenki i koszulkę wszystkie letnie ciuszki czekają na polskę
jak jest tak gorąco jak mówicie to ja pewnie sama się usadowie tłlkiem w tym baseniku żeby się ochłodzić))
Alanek do tej pory miał tylko raz na sobie krótkie spodenki i koszulkę wszystkie letnie ciuszki czekają na polskę
jak jest tak gorąco jak mówicie to ja pewnie sama się usadowie tłlkiem w tym baseniku żeby się ochłodzić))
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witam
My też mamy krzesełko do karmienia z ceratką - po każdym posiłku bezproblemowo idzie powycierać i nie ma śladu - no bajka!
Upały, że hoho. Fajnie, mogę się opalać)
Córcia od wczoraj zakosztowała biszkoptu z potartym jabłkiem - ojj zasmakowało A w sobotę jadła banana rozgniecionego widelcem - ileż można na słoiczkach być Zwłaszcza jak od owoców się roi
My też mamy krzesełko do karmienia z ceratką - po każdym posiłku bezproblemowo idzie powycierać i nie ma śladu - no bajka!
Upały, że hoho. Fajnie, mogę się opalać)
Córcia od wczoraj zakosztowała biszkoptu z potartym jabłkiem - ojj zasmakowało A w sobotę jadła banana rozgniecionego widelcem - ileż można na słoiczkach być Zwłaszcza jak od owoców się roi
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
hej laseczki
troche mnie nie bylo bo maz kompa zajmuje zaraz tez mi zabierze i nie pogadam nawet z Wami
Powiem wam ze bylismy dzis pierwszy raz z malym na basenie i swietna sprawa maly byl bardzo zadowolony)) ZDJECIA NA nk!
A WSZYSTKICH NASZYM JUBILATOM sto lat!!!!
troche mnie nie bylo bo maz kompa zajmuje zaraz tez mi zabierze i nie pogadam nawet z Wami
Powiem wam ze bylismy dzis pierwszy raz z malym na basenie i swietna sprawa maly byl bardzo zadowolony)) ZDJECIA NA nk!
A WSZYSTKICH NASZYM JUBILATOM sto lat!!!!
ulenka7883
oool! a jakie dzis swieto???u mnie pewnie tez nie zadziala,jednak dzis tego nie robie bo mama mnie pogonila ze swieto jest i nie bede odkurzac:/
fikusek1988
Mama Alanka:)
oool! a jakie dzis swieto???
Piotra i Pawala no ale ja mialam ochote ten dywan wyczyscic
ulenka7883
zapomnaialm!!! ale wstyd!!!!Piotra i Pawala no ale ja mialam ochote ten dywan wyczyscic
fikusek1988
zapomnaialm!!! ale wstyd!!!!
kochana no ja wlasnie tez juz tu dzieczynom pisalam ze pozadek z dywanem zrobie i juz chcialam sie zabierac a mama mnie powstrzymala
reklama
fikusek1988
Pochwalę się. Martynia umie stać na sztywnych nóżkach o czym już wiecie, ale nawet podpierając się np łóżka. Z ciekawości sprawdziłam i to odkryłam. Mimo wszystko boję się tak próbować z nią bo chyba za mała na to??
moj tez tak stoi jak siedzi kolomnie to jak sie mnie zlapie to sam potrafi stanac,chwile pozwalam mu postac