reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

mały dziś zasnął koło 20:30 obudził się po 21, ale tatus go uspił niedawno..więc już jest lepiej bo aż tak sie nie darł..
ale na spacerze dzisiaj masakra..darł sie tak, że wszyscy sie odwracali..

reklama
Ja mam takie: Krzeselko do karmienia, SUPER WYPOSAZENIE 4 KOLORY (1094473168) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie jestem zadowolona. Ja zwracalam uwage na mozliwosc odchylenia, regulacje wysokosci i na to, zeby siedzenie nie bylo takie ceratowe. Mam wrazenie, ze dziecku w lato niezbyt przyjemnie moze byc na takiej ceracie. To krzeselko jest z takiego materialu jakby hmmm...matowej ceraty.....nie wiem jak to opisac, w kazdym razie latwo sie czysci, bo wystarczy umyc sciereczka, a jednoczesnie nie jest zimne i sliskie.
czy to jest z takiego materiały jak przewijaki?

KRZESELKO DO KARMIENIA CHICCO POLLY 2010 CIRCLES (1081520851) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam takie, ale to nie kupowalam wiec nie mialam wyboru, i tak jak frankowa mama pisze, te ceratkowe siedzenia jest trroche do kichy, sliskie zimne, a maly sie strasznie poci na tym, poza tym niewygodnie sie to przemieszcza, jest ciezkie i zajmuje duzo miejsca, a poza tym wszystko regulowane, wiec jest ok:)
no cóż, zrobiłas niezłą antyrelamę tego krzesełka więc go raczej nie kupię ;-)

My mamy takie KRZESEłKO CHICCO POLLY 2w1TOP KOLOR SAFARI -30% (1092239634) - Aukcje internetowe Allegro i jest ok:tak:
Poza kilkustopniową regulacją i stabilnością zwracałam uwagę na wygląd:-D Szczerze mówiąc to te wszystkie krzesełka są praktycznie takie same;-)

Naprawede baaardzo ładne, może się skuszę...

No to gonimy Cię. Michał waży 8500 dokładnie :)
Waga urodzeniowa 2960 :)
To bardzo ładna waga, na zdjęciach nie wygląda na tyle.

ceratkowe siedziska maja jeden meeeega plus - sa ceratkowe :) ostatnio coreczka mojej przyjaciolki ma faze na malowanie farbkami - mam cos wiecej tlumaczyc ?? a mozna kupic bawelniany pokrowiec na krzeselko :) widzialam takie u nas w markusi /taki duzy sklep dzieciecy w ktorym sa dosc nietypowe rzeczy :)/ to samo tyczy sie rozsmarowanej marchewki, owocow ktorymi ciapra sie nasz maluch itd ... ja jestem za ceratkowym i pieluszka pod pleckami :)

Dlaczego niektóre nie lubią ceratki na siedzisku? :eek: (Nie mówię Mea o Tobie). Przecież to błogosławieństwo :tak: Jedzenie, rozlane mleko, wszystko ładnie schodzi :tak: Mi się Alek jeszcze nie spocił w nim :no:

hej dziewczyny:)
oglaszam ze Alan ma juz zabka:) wczoraj jeszcze nie byl przebity a dzis juz jest:D:D

Gratulacje :-) My pewnie zostaniemy bezzębni najdłużej :-D

w ksiązce własnie tak radzą:tak: i chyba zaczne tak właśnie robić - tzn opowiedziec bajkę, a po zakończniu odejśc od łóżeczka;) chociaż dzisiaj usypianie Filipka zajęło mi.....2 min :):):) położyłam go do łóżeczka nakarmionego , poszłam po kołderkę a on już spał :) żeby każde usypianie tak wyglądał;) plus do tego przespana noc- wtedy bym małego po stopach całowała :-D:-D:-D

łał super :) Ale niektóre zasady mi się nie podobały w tej książce. Nie ustalam planu dnia :no: Kąpanie, mleko i spać to raczej z wygody tak robię :-D Bo T kapie, ja robie mleczko, mały zje i do łóżka ;-) Wczoraj mu baji nie przeczytałam, bo jakoś tak wyszło :p

a my dzis po dluuuuuuuuuuuuuuuuuugim spacerze z Luzna i Alankiem:D
potem przyszlam do dmu zjadlam obiad i pojechalismy do brata i pogralam sobie w babingtona (czy jak too sie pisze:p)
i spadam bo chce zeby mi plecy dzis odpoczely
pa dziewczynki!

Kasia ze mną krótkich nie ma :-D
Sympatycznie było :)
Ps. Zrobiłam chłopakom zdjęcia komórką (zapomniałam Ci powiedzieć) wrzucę do albumu ok?

Martynia ma 66cm to wysoka jest, ale waży tyle co wróbelek bo 6700g:) Ale nie ma żadnej niedowagi czy coś:) Taka natura:) Urodziła się mając 2860g.

Hehe Alek nosi 86 :-D

Mam dziś problem z netem więc raczej was nie poczytam ledwo mi strony wchodzą i nie wszystkie. My w weekend dużo spacerowaliśmy bo pogoda choć wietrzna była słoneczna. Mały na dworze dużo grzeczniejszy niż w domu. Zęby górne już prawie prawie na wierzchu bielą się pod dziąsłem, więc szoruje buzią po wszystkim , bardzo zasmakowały mu chrupki kukurydziane odgryza kawałki i wcina.

Dzien dobry!
U nas szykuje sie kolejny z upalowych dni...jakos moze dam rade:)

Mam dziś problem z netem więc raczej was nie poczytam ledwo mi strony wchodzą i nie wszystkie. My w weekend dużo spacerowaliśmy bo pogoda choć wietrzna była słoneczna. Mały na dworze dużo grzeczniejszy niż w domu. Zęby górne już prawie prawie na wierzchu bielą się pod dziąsłem, więc szoruje buzią po wszystkim , bardzo zasmakowały mu chrupki kukurydziane odgryza kawałki i wcina.

No to super:) na pewno te chrupki mu tez troche masuja dziaselka:) no i czekamy na kolejne zabki Michalka:)

reklama
Do góry