reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dziekuje kochana... jestem bezradna i musze na to patrzec niestety!!!!!!

Współczuje Dafii, na pewno przejdzie niedługo:tak:Mi raz Jula ciągle się w nocy budziła to do pracy poszłam pół żywa:wściekła/y:ale mam super mamę i powiedziała, że jak się to będzie powtarzać to mi w nocy pomoże:tak:Na szczęście to był tylko raz.

reklama
kurcze co się z naszymi maleństwami dzieje, że co chwila jakieś problemy? :sad:
co do tabletek na odchudzanie... ja w swojej dawnej karierze (wiecie o co chodzi) brałam therm line. i schudłam dużo, owszem, ale takiego powera mi dawały, że nie mogłam spać po nocach :dry:

reklama
luuzna julka tez nosi 86 i co najlepsze niekotre malawe sa! szok!
wow rosnie jak na drozdzach!

witajcie, ufff...nadrobilam was , )jakbz co to klawiatura mi sie popryestawiala i pisye z zamiast y , ina odwrot:sorry2:

takye no, kupilam sobie spodnicyke i jestem w syoku normalnie nosye tyn. nosilam roymiar 38, schudlam ale nie wiedyilam ye ay tak, pryzmieryam 34 i dobra!:szok:
nie to nie jest dobra wiadomosc, moja mama i tak juy sie smieje ye tzlłka nie mam....:wściekła/y::zawstydzona/y:

no jutro rusyam na dalsyz ciag yakupow jakies buciki moye, spodnie, i bluzecyki, cyas odswieyzc syafe.....

p.s. ale sie wzspalam, wzgonilam mame na spacer y olkiem i spalam od 16.30 do 19!!!!!!ah jak milo bzlo!
no no kochana to ty ale masz figurke!!! fiu fiu! ja taka mialam chyba w zerowce:-D zazdroszcze![/QUOTE]w zerowce ! no nei moge ale wy dzis teksty macie! hehe,

nacisnij prawy shift i Ctrl na raz powinno pomoc:D[/QUOTE]
pomoglo:) dzieki bede pamietac:)

o wlasnie przestal sie suszyc i ryyyk........mowie Wam masakra.....powiedzcie mi ze to minie.....ze mi sie dziecko nie zepsulo na dobre......bo inaczej czeka mnie kaftan....
zepsulo....hehe do dzieci powiinna byc instrukcja obslugi! i serwis naprawczy!ale modeli zastepczych nie chcemy!:D
wspolczuje kochana, :*
nie wiem co sie jej tsalo... juz jakies 5 dni to trwa... nie wiem co jest ale jak wrzasnie to mowie ci i lzy jak grochy leca az ciezko ja uspokoic.. i nie tylko w nocy... za kazdym razem jak tylko zasnie dzis ani razu nie spala bo co zasnela to po 20min placz!
to widze ze nie tylko u nasproblemy ze snem.....moze nie az tak ze wrzask, ale to ciagle wiercenie sie przekrecenie marudzenie ze ta pozycja mu nie odpowiadaa ulozyc sie nie moze i tez zaczyna plakac:/
daffi trzymam kciuki zeby sie uwas chociaz uspokoilo!
a ja nic tylko siedze od 2 godz. na lapie i ciagle tylko nadrabiam, skrobiecie jak szalone!

Do góry