fikusek1988
Mama Alanka:)
Ula Antos ma 5 mies a taki duzy chlopak jak ogladalam zdiecia na nk to taki jak Alan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie...masz czego zalowac hihih bo my fajowe dziołchy sa szczerze to wtedy bylo tu jak w domku:-)oj fajna fajna
no wlasnie juz bym was znala znacznie dluzej
no wlasnie...masz czego zalowac hihih bo my fajowe dziołchy sa szczerze to wtedy bylo tu jak w domku:-)
ano tak,po mamusi Łukasz wczoraj wazyl Antosia i wyszlo 8800! a ciuchy juz mu zakladam na 80! Jak tak dalej pojdzie to nie dlugo przerosnie i mame i tate i sosne!!! no jest wyrosniety jak bylismy u pediatry w 4mies zycia to juz nam pow ze antos jest psychicznie i fizycznie rozwiniety na 6! a teraz juz sam siedzi hehUla Antos ma 5 mies a taki duzy chlopak jak ogladalam zdiecia na nk to taki jak Alan
a ja wcinalam tez:-)tyle ze przed monitorem!no wlasnie aja lezalam calymi dniami przed tv i wcinalam co bylo pod reka
ano tak,po mamusi Łukasz wczoraj wazyl Antosia i wyszlo 8800! a ciuchy juz mu zakladam na 80! Jak tak dalej pojdzie to nie dlugo przerosnie i mame i tate i sosne!!! no jest wyrosniety jak bylismy u pediatry w 4mies zycia to juz nam pow ze antos jest psychicznie i fizycznie rozwiniety na 6! a teraz juz sam siedzi heh
Sie witamy
Ja standardowo raz na tydzien zagladne ,czasu ,weny i checi brak !
Jakos tak sie poswiecilam dzieciom ze normalnie nie chce mi sie na neta zagladac hahah !
Zreszta ciepelko a ze se zrobilismy PIEKNIE na podworku to az przyjemnie siedzien na dworze ! A tam gdzie mamy meble ogrodowe juz mi neostrada siada z sygnalem wiec nie zabieram lapka bo nie ma sensu !
Uwielbiam popoludnia normalnie jak moj Jaek wraca i zabiera Filipa toz mam raj !
Cisza ,spokoj !
I tak se odpoczywam do 20 kapanie i dalej oddaje malego w rece Jarka a coooo ,niech wie co ja przechodze jak on w pracy !
Siedze na dworze teraz z przodu domu na chustawce ale fajnie tylko ze MOSKITO troche mnie atakuje !Maz zakupil mi ZUBRA wiec se popijam ! A oni poszli skracac mi spodnie ,bo tak leza 3 pary za dlugie i nie moglam nosic a ze Jarek ma jakiegos tam kolege co umie szyc to do krawca nie potrzebabylo niesc Mowie BIERZ malego - no i wyjscia nie mial ! A ja Pelen RELAX - fajnie mi co ?
Filip kuzwa jaki on sie czort zrobil ! Normalnie mnie bije ! Szczypie ,ciagnie za wlosy i drapie ! NO i po gebie zdzieli ,a wszystko to ze stoickim spokojem i patrzy na moja reakcje ! NO i dalej zrywa sie w nocy normalnie 2 tydzien nam leci jak nie wiecej ze budzi sie po kilka razy z placzem albo tak sie rzuca w lozeczku ze mnie obudzi i juz nie spie naslu****e czy sie nie budzi czasami ! Jak spal przez 7 miesiecy mi tak teraz co noc daje czadu ! SKOK ROZWOJOWY ALBO KLY bo nie wiem juz o co chodzi!
A w dzien tez za bardzo juz spac nie chce ! Jest ciekawy wszystkiego doslownie ! Wszystko chce zobaczyc i dotknac !
Krzyczy NIE ale pewnie znaczenia slowa nie zna ahhahah ! Mowi TO ale to pewnie tez przypadek ,spiewa normalnie spiew piszczac i znienia tonacje ! Ostatnio zostawilam go na podlodze ( rozzsielilam koldre ) patrze a ten czort maly juz na drugim koncu pokoju a pokoj mamy naprawde duzy - neiwiem jak on to zrobil nie widzialam nie przyuwazylam !
Wiem jedno przemieszcza sie ale na bank to nie bylo raczkowanie , zapewne poprzewracal sie z plecow na brzuch i tak dalej ! Albo pelza na glowie bo tak tez lubi ostatnio!
No i nie posiedzi ! Przewala sie na wszystkie strony wiec go nie sadzam -przyjdzie czas to sam sobie poradzi i usiadzie! Na girkach stoi sztywno jak go trzymam pod paszki to skacze jak sprezyna ( jarkowi jajka ostatnio poobijal normalnie) I bardzo to mu sie podoba takie wlansie stanie ! a prosty jak struna !No ale siedziec nie posiedzi i tyle !zaraz bardzo go syry ciekawia i sie wygina i garbi ! tak wiec wole zeby lezal a cwiczyl to swoje pelzanie!
NO i NIUSY !!!!!! Lewa dolna jedynka prawie na wierzchu - mysle ze przebije sie w kilka dni ,wczoraj jeszcze za wiele nie bylo a dzisiaj juz ja wyczuwam palcem i widac ja bardzo wyraznie !stukalam lyzeczka ale jeszcze nie wystukalam hahahah !
Laski przepraszam ale nie nadrabiam ! Za duzo !
Marta - tyle co doczytalam trzymam bardzo mocno kciuki za ANTOSI!!!!!Jestem z Wami!
Daffi - jak tam moja synowa ? jak sie czuje ?
Cherie _ kochana Gratulacje!!!!
LILIJKO- i wam nastepnych cudownych lat razem
No i stoo lat dla JUBILATOW naSZYCH!
Jezeli o kims zapomialam bardzo przepraszam !
Witam wszystkie laski ktore niezdarzylam poznac
a ja wcinalam tez:-)tyle ze przed monitorem!
tez od poczatku bylam na l4 a z dziewczynami milo lecial czas.
Ula czasami (po dłuższej analizie naszych postów) myślałam, że my nie w ciąży tylko chore na głowę
i dziękujemy :-) warto się cieszyć, póki zdrowe dziecko
aha my nosimy 86 No i duże 80
Fikusek a nie wyglądasz na taką, co by tylko jadła w ciąży My spalałyśmy kalorie na klawiaturze