ulenka7883
mamusia Antolka:)))
fikusku a jak Alanek u ortopedy,wszystko ok? moze juz pisalas ale nie nadrobilam wszystkiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fikusku a jak Alanek u ortopedy,wszystko ok? moze juz pisalas ale nie nadrobilam wszystkiego.
kurcze to moze mojemu tez beda rosly te zeby bo tez niby chce mu sie spac a znasnac nie moze,trze oczy,przymyka ale nie zasypia. No i ostatnio troche marudzi.a moja ostatnio daje mi do wiwatu.
ząbkuje i normalnie nie wie czego chce.
na rękach źle,na bujaczku też...ostatnio to mi usnęła leżac na moim brzuchu.już nie wiedziałam co robic...niby chciała spac,a przez te cholerne ząbki nie mogła zasnąc :-(
niech one juz wyjda bo zeswiruje
i my po ortopedzie wszystko w pozadku nast wizyta za ok 8 mies bo od uredzenia Alan nie mial problemow z biioderkami wiec lekarz powiedzial ze nie ma sensu juz prychodzic wczesniej skoro nic sie u niego nie dzieje
Smieal sie z jego stojacych wlosow ja nie wiem nop nie da sie w ogole ich ulicac zeby tak nie staly
No i tak se pisze sama do siebie
smutno mi i glupio sie z tym czuje
NO ale z czasu korzystam a wy jak zasiadziecie to mnie chociaz raz na tydzien poczytacie !
Najgorsze ze niewiem co mam pisac jak mi nikt nie odpowiada bo nikogo tutaj nie ma
Oprocz naszej Uli ale ona sie teraz wbila w nadrabianie i to sie nie liczy !Bo i tak dalej sama do siebie pisze ,wysylam posta i czytam go se sama co napisalam !!!!
Zdrowe to to raczej nie jest nie !Ale i tak lepiej pisac niz gadac sama do siebie i se odpowiadac co nie !!!!!!!!
czasem tu taka cisza ze az strach sie bac...a w ciazy to balam sie odejsc od monitora bo zaraz cala litania na nadrabiania,zwlaszcza listopad/grudzien
To dobrze ze z Alankiem wszystko ok A mi dzis kazal jeszcze dawac wit D ale ja to i tak czesto o niej zapominam tazke malo jej dostajeASIA jesli ktokolwiek był smutny, to po przeczytaniu Twoich postów na pewno geba mu się cieszy Jesteś jedyna, niepowtarzalna, wyjatkowa, kosmiczna, zaje****a, zakrecona, niemożliwa, rozbrajająca, komiczna, najlepsza, przezabawna, NASZA AŚKA
Czas forumowych przedświąt wspominam z sentymentem :-) Niektórzy chcieli nam łebki urwać za kilometrowy ciąg postów o dupie Marynie
hichotka yyy tz Fenix witamy
Alek przed 19 już był śpiący, więc lula od dawna, ja zdążyłam jeszcze poczytać książkę i oto jestem
T śpi i się wkurzyłam, bo jak go budziłam, to nie reagował gnojek, bo mu się kapać nie chciało małego
U neurologa ok Mały zdrowiutki, mamy odstawić D3 i cieszyć się ze śpiącego i grzecznego dzieciaczka )
(lekarz stwierdził, że odziedziczył długie spanie po rodzicach )
Aśka zazdroszczę Ci. T jak wraca z pracy, to jest zmęczony i tak sama się zajmuję małym 24 na dobę eh chyba że gdzieś wyjdę...
No i gratuluję postępów Fifola
To dobrze ze z Alankiem wszystko ok A mi dzis kazal jeszcze dawac wit D ale ja to i tak czesto o niej zapominam tazke malo jej dostaje
ja zaluje ze w ciazy sie tu nie zalogowalam a czytalam czasami forum bo z wolnienie od poczatku ciazy mialam i w chalupie siedzialam
no zaluje zaluje
A co do Asi to popieram jak czytam komenty to od razu usmiech sie pojawia
Dzięki
W ciąży się poznawałyśmy Wtedy miałabyś co czytać
Fajna nasza Aśka nie?
fajna,fajnaDzięki
W ciąży się poznawałyśmy Wtedy miałabyś co czytać
Fajna nasza Aśka nie?