reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a moja ostatnio daje mi do wiwatu.
ząbkuje i normalnie nie wie czego chce.
na rękach źle,na bujaczku też...ostatnio to mi usnęła leżac na moim brzuchu.już nie wiedziałam co robic...niby chciała spac,a przez te cholerne ząbki nie mogła zasnąc :-(
niech one juz wyjda bo zeswiruje:eek:

fikusku a jak Alanek u ortopedy,wszystko ok? moze juz pisalas ale nie nadrobilam wszystkiego.

Ula moj tez tak zasypial ale cos mu sie odwidzialo i teraz pozniej chodzi spac:) juz spi ale na moim lozku:D:D u mnei zasypia w 5 min:D
u ortopedy ok:) powiedzial ze nast wizyta za ok 8 mies bo ze od urodzenia bylo wszytko ok to nie widzi powodu by wczesniej kontrole robic:)

a moja ostatnio daje mi do wiwatu.
ząbkuje i normalnie nie wie czego chce.
na rękach źle,na bujaczku też...ostatnio to mi usnęła leżac na moim brzuchu.już nie wiedziałam co robic...niby chciała spac,a przez te cholerne ząbki nie mogła zasnąc :-(
niech one juz wyjda bo zeswiruje:eek:
kurcze to moze mojemu tez beda rosly te zeby bo tez niby chce mu sie spac a znasnac nie moze,trze oczy,przymyka ale nie zasypia. No i ostatnio troche marudzi.

i my po ortopedzie:) wszystko w pozadku:) nast wizyta za ok 8 mies bo od uredzenia Alan nie mial problemow z biioderkami wiec lekarz powiedzial ze nie ma sensu juz prychodzic wczesniej skoro nic sie u niego nie dzieje:)
Smieal sie z jego stojacych wlosow:D:D:D ja nie wiem nop nie da sie w ogole ich ulicac zeby tak nie staly:D:D

Super cieszymy się :tak:

No i tak se pisze sama do siebie :zawstydzona/y:

smutno mi i glupio sie z tym czuje :dry:

NO ale z czasu korzystam a wy jak zasiadziecie to mnie chociaz raz na tydzien poczytacie !

Najgorsze ze niewiem co mam pisac jak mi nikt nie odpowiada bo nikogo tutaj nie ma :sorry2:

Oprocz naszej Uli ale ona sie teraz wbila w nadrabianie i to sie nie liczy !Bo i tak dalej sama do siebie pisze ,wysylam posta i czytam go se sama co napisalam !!!!

Zdrowe to to raczej nie jest nie !Ale i tak lepiej pisac niz gadac sama do siebie i se odpowiadac co nie !!!!!!!!

ASIA jesli ktokolwiek był smutny, to po przeczytaniu Twoich postów na pewno geba mu się cieszy :-D :-D Jesteś jedyna, niepowtarzalna, wyjatkowa, kosmiczna, zaje****a, zakrecona, niemożliwa, rozbrajająca, komiczna, najlepsza, przezabawna, NASZA AŚKA :-D

czasem tu taka cisza ze az strach sie bac...a w ciazy to balam sie odejsc od monitora bo zaraz cala litania na nadrabiania,zwlaszcza listopad/grudzien:-D

Czas forumowych przedświąt wspominam z sentymentem :-) Niektórzy chcieli nam łebki urwać za kilometrowy ciąg postów o dupie Marynie :-D :sorry:

hichotka yyy tz Fenix witamy :)
Alek przed 19 już był śpiący, więc lula od dawna, ja zdążyłam jeszcze poczytać książkę i oto jestem :)
T śpi i się wkurzyłam, bo jak go budziłam, to nie reagował gnojek, bo mu się kapać nie chciało małego :p

U neurologa ok :) Mały zdrowiutki, mamy odstawić D3 i cieszyć się ze śpiącego i grzecznego dzieciaczka :))
(lekarz stwierdził, że odziedziczył długie spanie po rodzicach :-D)

Aśka zazdroszczę Ci. T jak wraca z pracy, to jest zmęczony i tak sama się zajmuję małym 24 na dobę eh chyba że gdzieś wyjdę...
No i gratuluję postępów Fifola :tak:

ASIA jesli ktokolwiek był smutny, to po przeczytaniu Twoich postów na pewno geba mu się cieszy :-D :-D Jesteś jedyna, niepowtarzalna, wyjatkowa, kosmiczna, zaje****a, zakrecona, niemożliwa, rozbrajająca, komiczna, najlepsza, przezabawna, NASZA AŚKA :-D

Czas forumowych przedświąt wspominam z sentymentem :-) Niektórzy chcieli nam łebki urwać za kilometrowy ciąg postów o dupie Marynie :-D :sorry:

hichotka yyy tz Fenix witamy :)
Alek przed 19 już był śpiący, więc lula od dawna, ja zdążyłam jeszcze poczytać książkę i oto jestem :)
T śpi i się wkurzyłam, bo jak go budziłam, to nie reagował gnojek, bo mu się kapać nie chciało małego :p

U neurologa ok :) Mały zdrowiutki, mamy odstawić D3 i cieszyć się ze śpiącego i grzecznego dzieciaczka :))
(lekarz stwierdził, że odziedziczył długie spanie po rodzicach :-D)

Aśka zazdroszczę Ci. T jak wraca z pracy, to jest zmęczony i tak sama się zajmuję małym 24 na dobę eh chyba że gdzieś wyjdę...
No i gratuluję postępów Fifola :tak:
To dobrze ze z Alankiem wszystko ok:) A mi dzis kazal jeszcze dawac wit D ale ja to i tak czesto o niej zapominam:) tazke malo jej dostaje:D
ja zaluje ze w ciazy sie tu nie zalogowalam a czytalam czasami forum :) bo z wolnienie od poczatku ciazy mialam i w chalupie siedzialam:D
no zaluje zaluje:)
A co do Asi to popieram:) jak czytam komenty to od razu usmiech sie pojawia:)

To dobrze ze z Alankiem wszystko ok:) A mi dzis kazal jeszcze dawac wit D ale ja to i tak czesto o niej zapominam:) tazke malo jej dostaje:D
ja zaluje ze w ciazy sie tu nie zalogowalam a czytalam czasami forum :) bo z wolnienie od poczatku ciazy mialam i w chalupie siedzialam:D
no zaluje zaluje:)
A co do Asi to popieram:) jak czytam komenty to od razu usmiech sie pojawia:)

Dzięki :tak:
W ciąży się poznawałyśmy :) Wtedy miałabyś co czytać :-D
Fajna nasza Aśka nie?

fikusku bardzo sie ciesze ze jest wszystko dobrze:tak:Niech Alanek rosnie zdrowo!
luuuzna i ze zdrowka Twojego Alanka tez sie bardzo ciesze:-) a co do tych przed swiatecznych wspominek... to jak sobie pomysle o tym to az milo na serduchu sie robi...normalnie za tym tesknie!!!

reklama
Do góry