reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witam się i Ja,

Maarzka - wysłałam Ci wiadomość na priva.

He he, hormony, ja jestem oazą spokoju zazwyczaj ale czasami wystarczy mała iskierka i szaleje :-D:-D:-D

Kurcze Dziewczyny, czy Wy normalnie śpicie?? Ja leże do 24 albo 1 i nie mogę zasnąć mimo że jestem zmęczona. I mam takie coś co mnie mega irytuje: tak jakby łaskotanie w łydkach, kolanach i od wczoraj w łokciach. No nie mogę wytrzymać normalnie.

Idę upolować coś do jedzenia..

reklama
dzien dobry!
ucieszylam sie tym ze pada, ze to wkoncu uratuje mnie na chwile od alergii, ale nic. od wczoraj wieczorem nie moge zatrzymac kichania, kataru, kaszlu i lzawienia oczu!tyle smakolykow mnie wczoraj ominelo, bo nie cierpie jesc jak nie czuje smaku. a przez ten kompletnie zapchany nos to nic a nic nie poczuje!
ja jestem strasznie nerwowa w tej ciazy, placze i awanturuje sie glownie bez powodu, pozniej jest mi cholernie glupio, no ale coz. nie daj Boze jakis komentarz w kwestii mojego wygladu czy wielkosci brzucha! nie znalam siebie takiej!
moj R uwaza jestem mega seksowna i tego sie trzymam :-) i to najwazniejsza dla mnie opinia.

milego dnia!

Ja tez mowie wam Dzien dobry:-)dzis jest troszke lepszy humor ale nie jest jeszcze taki jak powinien ale moze dlatego ze u nas pochmórno,deszczowo i spiaco:-Dchyba sie zaraz walne i pospie;-)
Ta osoba która mnie wkurzyła ma chyba jad w sobie,jak mozna powiedziec takie słowa:
"A ty sie zacznij martwic zeby twoje dziecko nie było krzywe
Jeszcze wszystko sie moze zdazyc"
albo
"Pamietaj ze kiedys tez nosiłas pod sercem zywą istote i co???Chyba nie musze Ci przypominac jak to sie skonczyło???????????
Zycie jest zyciem,rodza sie martwe i chore dzieci,a czasami nie rodza sie wcale!
Samo zycie.

Kopciuszku wcale się nie dziwię że wyprowadziła cię z równowagi, jak można w ogóle takie rzeczy pisać do przyszłej matki. To jakiś Obłęd!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry