reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea ja jestem tak zmęczona wczorajszymi kłótniami że chyba nie mam ochoty na więcej.... A jeszcze dziś czeka mnie przeprawa z gościem który sprowadził nam auto. Mam nadzieję że do wieczora nabiorę energii...

Mea ja jestem tak zmęczona wczorajszymi kłótniami że chyba nie mam ochoty na więcej.... A jeszcze dziś czeka mnie przeprawa z gościem który sprowadził nam auto. Mam nadzieję że do wieczora nabiorę energii...

marzka tkich gosci najlepiej wyprowadza sie z ronwagi za pomoca tekstu "prosze sie na mnie nie unosic bo jestem w ciazy i nie moge sie denerwowac" :) wtedy gosc jest juz tak wsciekly ze zrobi wszystko zeby sie ciebie pozbyc :) i to nalezy wykorzystac :)

Ale najlepsze jest to że do wieczora to myślałam że nawet się nie opaliłam:-) tylko jak weszłam pod prysznic to ciepła wodę musiałam szybko na zimną zmienić:-)
A u nas dziś zapowiadali burze a na razie piękna pogoda:-) Tylko już czyję spadek ciśnienia bo oko mnie boli:-(

Ale najlepsze jest to że do wieczora to myślałam że nawet się nie opaliłam:-) tylko jak weszłam pod prysznic to ciepła wodę musiałam szybko na zimną zmienić:-)
A u nas dziś zapowiadali burze a na razie piękna pogoda:-) Tylko już czyję spadek ciśnienia bo oko mnie boli:-(

aga ale jest bez poronania chlodniej niz wczoraj !!

marzka tkich gosci najlepiej wyprowadza sie z ronwagi za pomoca tekstu "prosze sie na mnie nie unosic bo jestem w ciazy i nie moge sie denerwowac" :) wtedy gosc jest juz tak wsciekly ze zrobi wszystko zeby sie ciebie pozbyc :) i to nalezy wykorzystac :)

Na facetów to działa ale na kobiety nie o dziwo, wczoraj się o tym przekonałam na przykładzie mojej ciot siostry....

Moja siostra wczoraj o dziwo przełkneła mój wybuch agresji:-) Usypiałam małego zmierzlucha w aucia a ona przyszła i tak zastukała w okno że Hania się oczywiście obudziła! I wszystko od nowa:wściekła/y: Wydarłam się na nią jak idiotka, aż mi się poyem głupio zrobiło ale nic nie powiedziała:-)

Ja o dziwo nie mam takich typowych burz hormonalnych w ciąży bynajmniej jak do tej pory. Nikt jeszcze nie ucierpiał.... Ale zauważyłam u siebie taki olewawczy stosunek do niektórych spraw i osób...

reklama
Witam! I ja złośliwa jestem, za dużo we mnie tych hormonów, zrobiłam się nerwowa, byle co mnie potrafi zdenerwować, osttanio nawet mąz ochrzan za źle powieszony recznik dostał:-(

Do góry