reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
u mnie taka czarna chmura nadchodzi ze szok mialam isc z malym na zakupy alesobie odpuszcze
u mnie taka czarna chmura nadchodzi ze szok mialam isc z malym na zakupy alesobie odpuszcze
U nas to samo szkoda że weekend i taka pogoda kiedy mozna spędzić trochę czasu we troje pospacerować a tak to domowe zabawy pozostają.
fikusek1988
U nas to samo szkoda że weekend i taka pogoda kiedy mozna spędzić trochę czasu we troje pospacerować a tak to domowe zabawy pozostają.
no dla Was tak
a mi to bez roznicy bo i tak sama z Alankiem jestem
Ja cały tydzień sama siedzę w soboty do 13 też, ale w sumie to i tak ja większość przy małym robię tyle że jest z kim pogadać bo z małym się jeszcze nie porozmawia, ale kiedyś będzie możnano dla Was tak
a mi to bez roznicy bo i tak sama z Alankiem jestem
fikusek1988
Ja cały tydzień sama siedzę w soboty do 13 też, ale w sumie to i tak ja większość przy małym robię tyle że jest z kim pogadać bo z małym się jeszcze nie porozmawia, ale kiedyś będzie można
no ja rozmawiam z Alankeim chociaz go nie rozumie ale czasami ostra dyskusja idzie
Byc moze jeszcze kiedys bede z kimsc czas pokaze
A wczoraj wywolalam zdiecia w wiekszym formacie i kupialam antyrame i tam jest ok 15 zdiec i juz wisi na scianie jak malemu pokazuje to dopiero wtedy dyskutuje chyba mu sie podoba
Fajny pomysł, muszę też sobie taką sprawić
a co do samotnego wychowywania dziecka pewnie że dobrze jest mieć pełną rodzinę i w kimś oparcie ale bywa i tak że lepiej jest być tylko z maleństwem. Mam koleżankę którą narzeczony zostawił w 5 m-cu ciąży bardzo rozpaczała a teraz z perspektywy czasu nie żałuje tyle że finansowo jest ciężko jej maluch jest prawie w wieku Alanka
a co do samotnego wychowywania dziecka pewnie że dobrze jest mieć pełną rodzinę i w kimś oparcie ale bywa i tak że lepiej jest być tylko z maleństwem. Mam koleżankę którą narzeczony zostawił w 5 m-cu ciąży bardzo rozpaczała a teraz z perspektywy czasu nie żałuje tyle że finansowo jest ciężko jej maluch jest prawie w wieku Alanka
fikusek1988
Fajny pomysł, muszę też sobie taką sprawić
my sie rozstralismy ok 7-8 tyg ciazy jak bylam na podtrzymaniu...ale nie rozpaczalam...najwazniejsze bylo dla mnie malenstwo a pan P cos kasy daje niby,nie wiele ale dobre i to
reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
:-):-):-)Bianeczka i Patryczek - wszystkiego co najlepsze i Sto Latek !!!!!!!!:-):-):-):-)
my też dołaczamy sie do zyczeń
my dziś spędziliśmy dzień w Gołuniu w okolicach wdzydz. był grill
maluszek znowu wczoraj zansał o 22.