reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Czasami warto w promocji popatrzeć i wychodzą taniej :tak:
ale ja nigdy nie umiem znaleźć promocji heheheh :-)
a jak są jakieś o których piszecie to zanim po nie pójde to ich zazwyczaj już nie ma ;-) tak się ludzie rzucają ;-)
no ale tak to się właśnie robi zakupy z dwójką dzieci ;-) zanim gdzieś dotre, coś kupię to godziny mijają ;-) :-D

reklama
ale ja nigdy nie umiem znaleźć promocji heheheh :-)
a jak są jakieś o których piszecie to zanim po nie pójde to ich zazwyczaj już nie ma ;-) tak się ludzie rzucają ;-)
no ale tak to się właśnie robi zakupy z dwójką dzieci ;-) zanim gdzieś dotre, coś kupię to godziny mijają ;-) :-D

no wcale sie nie dziwie:) ja jak ostatnio poszlam po pampersiaki to msialam sie dokopywac po odpowiedni rozmiar na samo dno bo na gorze byly male rzmiary:D

Co do pieluch to my raczej Huggies a Pampers rzadko. Huggies u mnie w Kauflandzie są po 49 zł, ale często są na nie promocje i kosztują wtedy 34,99 zł, więc duża różnica. Wczoraj byłam też w Biedronce i tam ta duża mega pack Huggiesów kosztuje 39,99 zł. Więc jeśli w Kauflandzie nie będzie na nie promocji, to będę je kupować w Biedronce. A Pampersy u mnie ok. 53 zł.

Co do pieluch to my raczej Huggies a Pampers rzadko. Huggies u mnie w Kauflandzie są po 49 zł, ale często są na nie promocje i kosztują wtedy 34,99 zł, więc duża różnica. Wczoraj byłam też w Biedronce i tam ta duża mega pack Huggiesów kosztuje 39,99 zł. Więc jeśli w Kauflandzie nie będzie na nie promocji, to będę je kupować w Biedronce. A Pampersy u mnie ok. 53 zł.

nie u ciebie promocji na pampersy? no u mnie wlasnie na huggies teraz jest:) i chyab zakupie jak piszecie ze sa dobre:)

Mika, a ja mam taki nawyk ze zawsze przeglądam promocyjne gazetki a przed zakupami jeszcze sprawdzam w necie gdzie jechać- real, tesco, lidl- mozna sporo zaoszczędzić.

hej dziewczynki:)
my sie obudziliśmy koło8 ja zjadłam kawałek ciacha i pije herbatke:)
zaraz ide sie kąpać a potem trzeba odkurzyć:)
kupiliśmy w ikea nowy materac, najpierw J nie odjął 20 cm (z każdej strony 10cm ma rama) i kupiliśmy zły wymiar 180 zamiast 160 na 200..więc trzeba było wymieniać. wczoraj chcieliśmy założyc pokrowiec i dupka ja wziełam zły wymiar 90x200..no *******y z nas niezłe!!
kupilismy wczoraj do akwarium nowe rybki dla synka 2 glonojady, 3 mieczyki, 4 hokejki i 5 brzanek:) kiedyś mieliśmy mega akwarium ale J zaniedbał..teraz ja wziełam to w swoje ręcę:) chce żeby młody miał atrakcje:)

witam kochane!!!
widze ze rozwinal sie temat pampersow.My na poczatku uzywalismy happy i z nich najbardziej zadowolona jestem:tak:zamawialismy je przez neta z dostawa gratis,gdzie za jednego pampka placilismy 43gr (bo ja zawsze przel;iczam na sztuke wtedy wiem czy tansze czy drozsze), potem sprawdzilismy huggiesy ale troche sztywne,choc nic nie przemakalo a cena za 104szt placilam35zl czyli 33gr za sztuke!...teraz pampersa bo dostalam,ale nie odpowiadaja mi za bardzo bo maja dziwny zapach,ktory mnie odrzuca...Wroce najprawdopodobniej do happy. A i jeszcze w miedzy czasie probowalam z biedronki dada ale te odpadly juz na dzien dobry,twarde,sztywne i przeciekaly!

ja tez tak robie i zanim kupie to rozgladam sie wszedzie gdzie taniej,przeliczam...kalkuluje heh az moj sie smieje!

Mika, a ja mam taki nawyk ze zawsze przeglądam promocyjne gazetki a przed zakupami jeszcze sprawdzam w necie gdzie jechać- real, tesco, lidl- mozna sporo zaoszczędzić.

tez bym chciała tak robic, ale chyba z wygody mi sie nie chce, ale popracuje nad tym:)

reklama
Do góry